KK Kadn Snma Evi .

aboo geyikhaneye noldii :nazar:
kapısına kilit vurup burayı mı açtınız
yoksa her ikisini birden idare etcekmisiniz zemuszemuszemuszemus

bigün essiz issiz anasız babasız kalcaksınız görceksiniz gününüzükaydirigubbakcemile3
bide benim gibi böle sorunları olmayan var bende gönüllüyüm iste:dilcikar:

Duydum kı bı sıgınma evı acmıs sevgılı zakkum

Bu sıvınma evıne danısman olmaya talıbım...

Neden mi?

KK sizde bağımlılık yaptı ve akşamları yemek yerine kahvaltı mı yapmaya başladınız

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama aksam mis gıbı yemegımı yıyorum.Cunku iş cıkısı annemdeyım...(Ustelık onun zoruyla orada yıyorum zorunluluk degıl yanı)

KK sizde bağımlılık yaptı ve çocuklarınız tavalarla tencerelerle oynamaya mı başladı

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama kuzum tava tencere oynamıyor.Okul cıkısı yanıma gelıyor opuyr kokluyor sonra anneannesıne gıdıyor...

KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınız

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama sabah cıkarken makınayı calıstırıyorum aksama bakıyorum serılmısikurumus ve de toplanmıs.

KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama her sabah duzenlı olarak evden cıkarken çöpumu atıyorum.Cunku kapıya bırakma saatını yakalayamıyorum...

KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mi

Evet KK bende bagımlılık yaptı ama koca eve ugramadıgından bı geldıgınde ben onu evden banlama luksune sahıbım...

Yanıııı

işte size KK Kadın Sığınma Evi

evinizden banlandığınız zaman gidebileceğiniz bir kapınız var artık

Sıgınma evınızde yer kalmadıgında kapım hepınıze acık ayrıca elımde hepınıze yetecek kadar da pc var...

Demekkı banlanmak uzere olanı Sardubyan Zakkumun bıldırırse gereklı ıpuclarını verırım.
Banlanmak bı yana bırde uste cıkıp banlama tehdıdı savurmanızı saglayabılırım...

Tum bunları soyledıkden sonra eklemek ısterım
Hayırlı olsun KK dusmanı erkeklere :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

ne danışmanı kıs :eek:klava: sen benim ancak 2. başkanım ve danışmanım olabüülüsün:1hug:

2. başkanlığı da kabul et yohsam "cum ana" ya çıkarım:jeyyar:

sardunya hanımcığımm
desturun varsa içeri girmek istiyorummm
acil sığınmaya ihityacım varr
eşim artık pc yi bi yerlerime monte edecekmişşş
ayakbastı paramda hazırrrr
bugüne kadarki biriktirdiğim mutfak harçlıklarımıda sana getirdimmm

kedijik şu mütevazi mutfak harçlığını alıp GEYıKHANE mizde ki kasacıkımıza koyuver datlum:nazar:

2 tükan 1 kasa zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sardunyam bu yazdığın maddelerden hemen hemen hepsi var bende....... mafoldumben demekk ki herkes aynı dertten muzdarip...... -tatlicadiarzu- yalnız değilim.... kaydirigubbakcemile5 oleeeyyyyyy.............. hihoyyyt

hele bir açılış merasimi bitsin bak neler neler anlatılacak daaa-tatlicadiarzu-

şu altınları alın da sonradan demeyin para vermedi falan diye...... vereliniortak benim odam suit olsun hee... zemuszemus ben öyle heryerde rahat edemem.... kaydirigubbakcemile2 evimi aratmasın bana........ :lepi: opuyorumnanaktan

kedijik şu mütevazi mutfak harçlığını alıp GEYİKHANE mizde ki kasacıkımıza koyuver datlum:nazar:

2 tükan 1 kasa zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Sonra yolsuzluk olmasın sıgınma evı parası geyıkhanede narıyo dedıtrmeyelım :nazar:

SOyle bı ferman yayınlayıver hemen atalım kasaya şakkıdı

Zaten dun gece de hasılat dusuktu
:jeyyar:

bende allahtan benim ki oyalanıyor. ps2 oynuyo yoksa ben senden önce açardım burayı atardı beni çünkü evden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Al sana kocayı banlama sebebı sengözlerimebaksanab
uyanık ol accukkk :nazar:
demek ki kocişin ps2 den kalkıp wc ye bile gitmiyor:jeyyar: yohsam banyonuzun halini görürdü:nazar:

Dıgerlerını de gormemesı ıcın acele ps3 almak gerek arkadasa :nazar:

ne güsel olmuş bu konu başlıığı nan zakkum

bilirsin ben "EN" iyiyim akıllıyım şahaserim harikuladeyim :nazar: "EN" mütevaziyimsengözlerimebaksanab

dur bakayım kaç tane oldu başkanlığım:kahve:

ezikler derneği başkanı:teselli:

Geyikhane başkanılaelaelaelaelae

kadın sığınma evi başkanızemuszemus

itirazısı olan "cum ana" ya çıksınşakkıdı

X