KK Kadn Snma Evi .

KK kadınları marifetlidir biliyordum,
işini yapmayan,evden kovulan,hatta eşi tarafından
banlanan var mı aranızda,çıbık el kaldırsın bakiiimmm???

:lepi: artık kaçamıcam için keyfünü çıkartıyom zemuszemus zemuszemus zemuszemus

gerçi henüz banlanmadım ama nasıl olsa banlanmam yakın diye açiverem dedim sığınma evimizemuszemus zemuszemus zemuszemus

hadi kıslar hep beraberzemuszemus zemuszemus zemuszemus

masa.jpg
[/QUOTE]

Kibela ellerine sağlık canım çok iyi geldi cokacimcoook

Sarduş bu adamlar yakında kendilerinede sığınma evi açmazlarsa bak gör bu gidişle aç kalacaklar yetti artk diyecekler.

Hazır elimiz değmişken açak şunlarada bir ev alkisalkisalkis

Sarduş bu adamlar yakında kendilerinede sığınma evi açmazlarsa bak gör bu gidişle aç kalacaklar yetti artk diyecekler.

onlara ev açıp masrafamı gircez kııı
annelerinin evine gitsinler anneleri bakar onlaraaa

Sevgılı KK tutkusu yasayan ve de aynı zamanda kocalarının cocuk yapalım baskısına maruz kalan kardeslerım
ışte teknoloji

getimage.php

boş versene erkekleri olan kadınlara oluyor biz bakalım başımızın çaresine hihoyyyt

yemek yapmaya vakıt bulamayan geyıkcıler
acılınnnnnnnnnnnnnn

becerıklı kadın geldııııııııııııııııı

IMG]http://4.bp.blogspot.com/_ipOI1uMSJhE/RboLroKNI-I/AAAAAAAAASs/FwcSGWM6H-8/s320/kanepeler.JPG[/IMG]
minemutfakta_kanepe.jpg

CIMG0469.JPG
[/QUOTE]

:1shok: :1shok: :1shok: bu garu da bi alemdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden evde çoluk çocuğu aç bırakır burda yemek daatır:roflol: :roflol: :roflol:

ay ALLAH razi olsun be bacim,diyodum bizim gibi madurlarin sesini kim duyacak,,,alkisalkisalkis

valla en son evimi gecenki banda temizledim,esim zaten kazen ile baglantiya gececekmis haftada 1 gun beni banlasin diye,,,bende dedimki kazen tatildekaydirigubbakcemile3

Hıckımsenın sızı KK dan mahrum bırakmasına ızın vermeyın

kadin-ve-bilgisayar.jpg

Sıze msn den hala mı pc basındasın dıye yazan kocanıza da cok sınırlenmeyın
bilgisayar-ve-kadin2.jpg

pc nızı baska bır ev gerecı gıbı kamufleler yapın
esınız onun ıcın ayna basındasınız sansın
0963.jpg

X