KK Kadn Snma Evi .

benim hakikatende siyhinamaya ihtiyacim var sabah kavaltisindan beri site hic kapanmadi
ve ben sürekli buralarda :-) hafta sonu yalnizim ve rahatsizim uzandim koltuga takildim kaldim buraya

az önce aynaya baktim da sol güzümün ici cok kanlanmis ya KK dan yada rahatsiz oldugum icin

evet canım senin de acil ihtiyacın var sığınmaya:nazar: sığın banabuyrunnnnnnnnn arkadaşlar yeni bir mağdure geldi sıkışın bakimm :eek:klava:

Miauuwwwwww
sürüne sürüne bı kedı geldı
sıgınma evı sakını degıl de halen yonetımde kalabılmek adına
ev işinden gebermıs bı kedıye varmı bı dınlendırıcı

canım tatlı güzel bakanım seni bi görüyom sonra akan sayfalar arasında kaybolup gidiyonmafoldumben

evet canım senin de acil ihtiyacın var sığınmaya:nazar: sığın banabuyrunnnnnnnnn arkadaşlar yeni bir mağdure geldi sıkışın bakimm :eek:klava:

Sıkışın bakalım mı :uhm:
guldurme Zakkumum sırnaşık şey
Sıkışmaya gerek kalmayacak kadar genıs yermız var :nazar:

aperionyp7.png

sardunyam başkanımm yeni gelenler için sipariş ettiğin ranzalar geldi kaçıncı kata çıkarıyımmm

kendini ispatla bacum

bide parayı havale et dekontu getir sarduşa başvur imzalasın dilekçeyi baa getir kedijik mühür basacak tekrar sarduşa git onay verirse bizimlesin

sabah işe gitmem lazım, ama hala KK dayım Allah bilir kaçta ayrılabilirim buradansengözlerimebaksanab
KK yüzünden işimden olacam zatikafamçokkarıştı

vuuuuuuu sığınılacak liman sardunya zakkum başkaniye hanım:))
ne güldüm ya alem karu bigün bende bu eve gerçek anlamda taşına bilirim zemuszemus
aylık ne kadar odalar denize bakıyomu sıcak su her daim buluyomu bide sınırsız internet isterim sırnaşık şey

X