- 11 Ekim 2008
- 984
- 2
- Konu Sahibi Halikarnas
süper başlık, süper topik :lepi:
benide alın aranıza:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hakikatende siyhinamaya ihtiyacim var sabah kavaltisindan beri site hic kapanmadi
ve ben sürekli buralarda hafta sonu yalnizim ve rahatsizim uzandim koltuga takildim kaldim buraya
az önce aynaya baktim da sol güzümün ici cok kanlanmis ya KK dan yada rahatsiz oldugum icin
evet canım senin de acil ihtiyacın var sığınmaya sığın banabuyrunnnnnnnnn arkadaşlar yeni bir mağdure geldi sıkışın bakimm klava:
benim yerimi nerden ayırdın sarduşum
Miauuwwwwww
sürüne sürüne bı kedı geldı
sıgınma evı sakını degıl de halen yonetımde kalabılmek adına
ev işinden gebermıs bı kedıye varmı bı dınlendırıcı
benim yanımda ki odayı saa ayırdum
evet canım senin de acil ihtiyacın var sığınmaya sığın banabuyrunnnnnnnnn arkadaşlar yeni bir mağdure geldi sıkışın bakimm klava:
benim yanımda ki odayı saa ayırdum
canım tatlı güzel bakanım seni bi görüyom sonra akan sayfalar arasında kaybolup gidiyonmafoldumben
sarduş bende sığınabilirmiyim buraya.? ben hiç bi risk altında değilim ama olsun herkes burda bende sığınmak istiyorum:)
nasılsa ilerde ihtiyacın olacak bari şimdiden sığın tatlumbuyrunnnnnnnnnodana arkadaşlarına alış
kendini ispatla bacum
bide parayı havale et dekontu getir sarduşa başvur imzalasın dilekçeyi baa getir kedijik mühür basacak tekrar sarduşa git onay verirse bizimlesin
sağolasın şefkatli kollarını açtın baa yafri opuyorumnanaktan ne manzaralı odamıs denize nazırmı
sabah işe gitmem lazım, ama hala KK dayım Allah bilir kaçta ayrılabilirim buradansengözlerimebaksanab
KK yüzünden işimden olacam zatikafamçokkarıştı