- 16 Eylül 2008
- 1.309
- 12
- 45
- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.221
cokacimcoook :umursamaz: of ya bu sofra ne :1shok: tam öğle vahti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğle yemeği zamanıı
buyrunn
amanınnnnnn yemeden duramıyacağım bugün işkencemi ayarladınız el birliğiyle banazemuszemusŞeniz
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden öğle yemeğimis de geldi cokacimcoook
ayranlar da benden:sm_cool:
arkadaşlar şu AT a bi el atalımşutarafagitti
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...ilar/286347-kizimin-atina-isim-koyacagiz.html
delikafadulden sen bi de akşam yenen içilen yemekleri görsen:roflol:ne sofralar kuruluyor ne sofralaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne tatlılaropuyorumnanaktan pastalaropuyorumnanaktan meyveleropuyorumnanaktan börekleropuyorumnanaktan
akşam yemeğine de beklerisbuyrunnnnnnnnn
kıslar yeni lavobalar geldii zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Sarduscum işyerinden yazıyorum akşama gelemem benim yerime de yiyin gari offfffff :gitme:mafoldumben
özümbüş alacağın olsun.bir yemegi paylaşmadın benle al sana :mymeka:
Sarduscum işyerinden yazıyorum akşama gelemem benim yerime de yiyin gari offfffff :gitme:mafoldumben
özümbüş alacağın olsun.bir yemegi paylaşmadın benle al sana :mymeka:
bana ne furuyon senağlama:a015::çok üzgünüm:
git tek kişilik hazırlayan sardunyayazemuszemus
başkandan tırsıyonmu:jeyyar::jeyyar:
he sende izmirlisin gel ozman samimi olsun bir sana bir bana:jeyyar::roflol:hele bi fursunlmaz:
şimdi sana şöleee oluyorkaydirigubbakcemile3hani siz 2 niz de izmirdesiniz ya yerimseniben samimiyetten patlatıyookaydirigubbakcemile3
galiba sankim daha önce ben bu özümbüşten bir irmik helvası istemiştim onu da bana yapmamıştı sayın başkanım.arz ederim :umursamaz:
Hadi çaylarda benden olsun:)))
Hadi çaylarda benden olsun:)))
delikafaduldentam zamanında :lepi: uyuklamaya başlamıştımmirmirmirmir harika olduopuyorumnanaktan ruhum beni hissetti tabeeopuyorumnanaktan içimden şurda bi çay olsa da içsem diye düşündüğümüŞeniz
havuçlu tarçınlı kekler de bendenopuyorumnanaktan
delikafaduldentam zamanında :lepi: uyuklamaya başlamıştımmirmirmirmir harika olduopuyorumnanaktan ruhum beni hissetti tabeeopuyorumnanaktan içimden şurda bi çay olsa da içsem diye düşündüğümüŞeniz
havuçlu tarçınlı kekler de bendenopuyorumnanaktan
top top derken:1shok:
en son bunu diyenden sonra tam 30 kilo aldım:roflol: o sözünü al lop lop erisin de yiyecem :roflol: