- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.221
cokacimcoook :umursamaz: of ya bu sofra ne :1shok: tam öğle vahti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğle yemeği zamanıı
buyrunn![]()
amanınnnnnn yemeden duramıyacağım bugün işkencemi ayarladınız el birliğiyle banazemuszemusŞeniz
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden öğle yemeğimis de geldi cokacimcoook
ayranlar da benden:sm_cool:
![]()
arkadaşlar şu AT a bi el atalımşutarafagitti
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...ilar/286347-kizimin-atina-isim-koyacagiz.html
![]()
delikafadulden sen bi de akşam yenen içilen yemekleri görsen:roflol:ne sofralar kuruluyor ne sofralaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne tatlılaropuyorumnanaktan pastalaropuyorumnanaktan meyveleropuyorumnanaktan börekleropuyorumnanaktan
akşam yemeğine de beklerisbuyrunnnnnnnnn
kıslar yeni lavobalar geldii zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus![]()
Sarduscum işyerinden yazıyorum akşama gelemem benim yerime de yiyin gari offfffff :gitme:mafoldumben
özümbüş alacağın olsun.bir yemegi paylaşmadın benle al sana :mymeka:
Sarduscum işyerinden yazıyorum akşama gelemem benim yerime de yiyin gari offfffff :gitme:mafoldumben
özümbüş alacağın olsun.bir yemegi paylaşmadın benle al sana :mymeka:
bana ne furuyon senağlama:a015::çok üzgünüm:
git tek kişilik hazırlayan sardunyayazemuszemus
başkandan tırsıyonmu:jeyyar::jeyyar:
he sende izmirlisin gel ozman samimi olsun bir sana bir bana:jeyyar::roflol:hele bi fursunlmaz:
şimdi sana şöleee oluyorkaydirigubbakcemile3hani siz 2 niz de izmirdesiniz ya yerimseniben samimiyetten patlatıyookaydirigubbakcemile3
galiba sankim daha önce ben bu özümbüşten bir irmik helvası istemiştim onu da bana yapmamıştı sayın başkanım.arz ederim :umursamaz:
![]()
Hadi çaylarda benden olsun:)))
![]()
Hadi çaylarda benden olsun:)))
delikafaduldentam zamanında :lepi: uyuklamaya başlamıştımmirmirmirmir harika olduopuyorumnanaktan ruhum beni hissetti tabeeopuyorumnanaktan içimden şurda bi çay olsa da içsem diye düşündüğümüŞeniz
havuçlu tarçınlı kekler de bendenopuyorumnanaktan
![]()
delikafaduldentam zamanında :lepi: uyuklamaya başlamıştımmirmirmirmir harika olduopuyorumnanaktan ruhum beni hissetti tabeeopuyorumnanaktan içimden şurda bi çay olsa da içsem diye düşündüğümüŞeniz
havuçlu tarçınlı kekler de bendenopuyorumnanaktan
![]()
top top derken:1shok:
en son bunu diyenden sonra tam 30 kilo aldım:roflol: o sözünü al lop lop erisin de yiyecem:roflol: