- 26 Mayıs 2008
- 4.483
- 0
- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.181
sen bu hale geldiysen bebeşi düşünemiyorumm hemen pc yasağı konmalı sanalmaz:lmaz:lmaz:lmaz:bu nasıl pc başında ne hale geldimsırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bu hale geldiysen bebeşi düşünemiyorumm hemen pc yasağı konmalı sanalmaz:lmaz:lmaz:lmaz:bu nasıl pc başında ne hale geldimsırnaşık şey
yeni avatarım nasıl sarduş bu iyimisırnaşık şey
mafoldumbenmafoldumbenama ben siz olmadan ne yaparım:çok üzgünüm:doktor bana günde üç öğün kk alcen dedi yoksa rep şekerim düşüyor:çok üzgünüm:sen bu hale geldiysen bebeşi düşünemiyorumm hemen pc yasağı konmalı sanalmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
gerçek yüzüm bu cnm şimcik öbürkünü koyucam bunu gören aşık oluyorzemuszemuszemuszemus
kahvede gazoz gibi katkılı degil dimi lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
bizde sensiz ne yaparız canımm:1hug::1hug:bebişide düşünmek lazım diye düşünmüştüm ama dr dediyse boynumuz kıldan incealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkismafoldumbenmafoldumbenama ben siz olmadan ne yaparım:çok üzgünüm:doktor bana günde üç öğün kk alcen dedi yoksa rep şekerim düşüyor:çok üzgünüm:
günaydııınnn
yok ben avatara değil hatırlayamama kızdımkaydirigubbakcemile3
eski bi amarıkan gençlik dizisinde oynuyodu emmeeee, bilen beri gelsinfisfisfis
ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbizde sensiz ne yaparız canımm:1hug::1hug:bebişide düşünmek lazım diye düşünmüştüm ama dr dediyse boynumuz kıldan incealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydııınnn
bu sefer de çikin betyi andırmışsın şekerimmmkaydirigubbakcemile3
evettt bende hatırlayamadım dizinin ismini düşünüyorum deminden beri ama yok:1no2:
benneyaptımki beni yalnıs bıraktın:çok üzgünüm: OMGmafoldumben
günaydın sığıntı bayanlaropuyorumnanaktan
sığınakta kimse kalmadımı sengözlerimebaksanab
bugün yoğunum inşallah çıbık biter işlerim
günaydın yafriler gerçi öğlen oldu ama neyselmaz:Gunaydın hatunceler...
baktım bu garuya gıcık olan çok kaldırdım hemen imajıma zarar vermesinzemuszemuskaydirigubbakcemile3evimiz hollywood da mıydı yoksam yaf, zaten citosta kaldırdı avatarıkaydirigubbakcemile3
evimiz hollywood da mıydı yoksam yaf, zaten citosta kaldırdı avatarıkaydirigubbakcemile3
yaşımız ortaya çıkcak beakaydirigubbakcemile3
günaydın yafriler gerçi öğlen oldu ama neyselmaz:
baktım bu garuya gıcık olan çok kaldırdım hemen imajıma zarar vermesinzemuszemuskaydirigubbakcemile3
günaydın yafriler gerçi öğlen oldu ama neyselmaz:
baktım bu garuya gıcık olan çok kaldırdım hemen imajıma zarar vermesinzemuszemuskaydirigubbakcemile3