- 26 Mayıs 2008
- 4.483
- 0
- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.261
günaydınnn hayırlı cumalarrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canlar hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun beni sakın unutmayın dualarınızda opuyorumnanaktanyerimsenibenŞeniz
Ben geldimmmmmm
Sardussss alayım artık malıye bakanlıgımı gerı
Beren hanımcıgıma tesekkurler
Bu arada umarım hasılat da ıyıdır
Yoklugum hıssedılmısdır ama telaffı edecegım
hoşgeldin Şeniz Şeniz
sigara içün hayırlısı ossunvereliniortak
bakanlığını gerü üstüyossan rütbene yazacaksun
RABBİM GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIĞIMIZDA KENDİSİNİ TEFEKKÜR EDEBİLECEĞİMİZ, RABBİM NE GÜZEL YARATMIŞ DİYEBİLECEĞİMİZ HAYIRLI BİRER EŞ NASİP EYLESİN TÜM BEKÂRLARIMIZA...
“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”
dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar
bekarlarımızada dua edelm dımı:)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:kedi::kedi::kedi:Allah razı olsun:Saruboceq:...sana da hayırlı cumalar canım benim:Saruboceq:
Şeniz Şeniz a.s.
Ben geldimmmmmm
Sardussss alayım artık malıye bakanlıgımı gerı
Beren hanımcıgıma tesekkurler
Bu arada umarım hasılat da ıyıdır
Yoklugum hıssedılmısdır ama telaffı edecegım
cnm sımdı senın hakkın ılaclı bı gazoz idi ama malesef cıkmam gerek aksama hallederızz:)alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
hayırlı cumalar:Saruboceq:
ŞenizŞeniz ay lav yuŞenizŞeniz
çıbıklar anlaşılmıştır:jeyyar:
çok çalışmak gerek çooookkkkkvereliniortak
du yu lav mi yes ay du :jeyyar::jeyyar:
nan sarduş.
onu ötele bunu betele derken,benim kızı da öteleyivermişim.canım yavrum kaç gündür hasta bronşit kabardı.
ben de napıyım pc yi iteledim.yeni girebildim.çok yorgunum,gece uykum yoooook.
hepinizi çok seviyorum.dönecem inşaAllah
:çok üzgünüm:Şeniz