KK Kadn Snma Evi .

kk sığınma evi çok güzel bir fikir alkisalkisalkisalkisalkisalkis
eninde sonunda herkesin yolu düşeeği kesinn slmm bende geldimm:roflol::roflol::roflol::roflol:

gel kamilcem gel hoşgeldün bacum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gel senüde bağrıma basem :1hug: bide öpem böle Şeniz ohhhhh nekkaaa gözel oldu

ama ama baa virmedüler mafoldumben senağlama
citos2903;7251785]ağlama kuşum parayı virdimi veriyolar herkeşe :teselli:
[B .!.:
oooh harıkasın canım cok guzel bır alıskanlık...
bızımkı de bızı erkenden dıkı verıyor ıste ayaga.. ama erken kalkmak gercekten cok guzel bırsey..
kahvaltını yapmak, ... bereket yav... kaydirigubbakcemile3[/B]
hihoyyytewet betüşüm erkenden bitiriyorum işlerimisüprizzzzzveee ağşama gader sizlerle vakit geçiriyomzemuszemus

Son düzenleme:
gel kamilcem gel hoşgeldün bacum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gel senüde bağrıma basem :1hug: bide öpem böle Şeniz ohhhhh nekkaaa gözel oldu
hoşbulduk bacumm bas beni bağrına bakem:1hug:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoş geldin kamilem benim ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoşbulduk canım ŞenizŞenizŞenizŞeniztopikten kırıntı dökerek gelmişsin onları takip edip buldumm:roflol::roflol::roflol::roflol:
slm cnm kaydirigubbakcemile5hoşgeldin sendemi evden banlandın:roflol::roflol:
hoşbulduk canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet banlandım evdenmafoldumbenmafoldumbençok şükür ki efsunu takip edip burayı bulabildim değilse ne yapardım bilmem:roflol::roflol::roflol:

hihoyyytewet betüşüm erkenden bitiriyorum işlerimisüprizzzzzveee ağşama gader sizlerle vakit geçiriyomzemuszemus

maşallah ağşamakadar haaaaa:1shok: :1shok: :1shok: kız pc başında oturmaktan kıçısın ağırmıyomu hamile halinlen kaydirigubbakcemile3

maşallah ağşamakadar haaaaa:1shok: :1shok: :1shok: kız pc başında oturmaktan kıçısın ağırmıyomu hamile halinlen kaydirigubbakcemile3
lahanam laptop var anam her pozizyondan yazıyom benkaydirigubbakcemile3oturarak yatarak sırt üstü becerebilsem amudada kalkıcam ama onu beceremiyomkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk bacumm bas beni bağrına bakem:1hug:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım ŞenizŞenizŞenizŞeniztopikten kırıntı dökerek gelmişsin onları takip edip buldumm:roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet banlandım evdenmafoldumbenmafoldumbençok şükür ki efsunu takip edip burayı bulabildim değilse ne yapardım bilmem:roflol::roflol::roflol:

buldun demek kırıntıları senin için zaten atmıştım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yalnız alıntılar hepten karıstı heee... :roflol:

pc degıl laptop tur yayılııyordur rahat rahat... bende hamısken evden dısarı cıkamıyordum sıcaklardan...
jaluzılerı kapatıp vantılatoru açıp laptoplan yayılıp aşama kadar kk daydım valla... :1ninca:

anam alıntılar bı bozuldu zıncırlemeye gıdıııı kımın elı kımın cebınde bellı degıll :roflol: :roflol:

X