KK Kadn Snma Evi .

waww platesmi yapıyon sengözlerimebaksanabyazın bikini giycen herhal form tutmaya başlamışınkaydirigubbakcemile2

ben karıştırdım cnm çorba ettim yazıları:roflol::roflol::roflol:

maşallah canım :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Ben geldım fazla tepişmemişsiniz...

Ebru hatunuylan beraber yapıyok her sabah platesı.. Ama yaza bıkını mıkını gıyemem cıtosum..
Askerlık olayı var ya.. aılemın yanına gıdıcem bende o sure boyunca.. onlarda Amasyadalar.. ve orada da denız yok.. :nazar:

Aman napım anam denız menız olmasın ıstemem benım kocam bır an evvel gıdıp gelsın de... :çok üzgünüm:
bak yıne aglatıcanız benıııı.... senağlama

bizi takip ederse çokk yolunu sapıtır amaaa
sen bu sefer biliyon dimi hangü topikte olduğunuuuu
dünkü gibi yanlış kapıdan girmeee
sewalim ne yanlış kapısı şeker beni bilgilendirde kaybolmayayım biliyorsun evlatlarımda var ortada kalmasınlarryerimseniben

yok şekerim o efsunefeye mahsus dün sığınmaevi sanıp geyikhaneye girmiştideee
:roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam anladım canım her kırıntıya aldanıp takip etmeyeyim bari:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:efsuncum emin olmadan kırıntı bırakma oldumu şekercimmyerimseniben:roflol::roflol::roflol:

Ben geldım fazla tepişmemişsiniz...

Ebru hatunuylan beraber yapıyok her sabah platesı.. Ama yaza bıkını mıkını gıyemem cıtosum..
Askerlık olayı var ya.. aılemın yanına gıdıcem bende o sure boyunca.. onlarda Amasyadalar.. ve orada da denız yok.. :nazar:

Aman napım anam denız menız olmasın ıstemem benım kocam bır an evvel gıdıp gelsın de... :çok üzgünüm:
bak yıne aglatıcanız benıııı.... senağlama
ağlama kuzum çabucak yapıp gelir inşallah sağ salim :teselli::teselli:

yok şekerim o efsunefeye mahsus dün sığınmaevi sanıp geyikhaneye girmiştideee
:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok canım ya yolları şaşırdım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam anladım canım her kırıntıya aldanıp takip etmeyeyim bari:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:efsuncum emin olmadan kırıntı bırakma oldumu şekercimmyerimseniben:roflol::roflol::roflol:

tamam tamam canım
allah sizin dilinize düşürmesin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çekilin bakıyım az havamı atayım morçatı kürküm nasıl olmuşşşş
011FA13FDB6ABC46ADA01B56c.jpg

yoruldum az oturayım şurda

ewet canm çok az kaldı ama çok şanslıyz düşünsene sadece 150 gün sağ salim gidip gelsnler hyrlısla bize zor gelck tabi bi de bebiş de var:teselli:

Aa gun hesabı hıc yapmamıstımm... 150 gun deyınce azmıs gıbı geldı yaa... :))
evet benım oğlum da var esıme bu bakımdan cok daha zor olacak.. ama Aslanın da yanı oglumunda tam babasını tanıdıgı bıldıgı zaman o da cok ozleyecek babasını.. ama ne yapalım yeterkı sag salım gıdıp gelsınler..
donuslerınde yep yenı guzel bır baslangıc daha olru ınsallah hayatlarımızda..
Bır daha hıc ayrılmadan.... :asigim: :Saruboceq:

selam fısıtklarımm hepınızı gece benım ozel suıta bekler enerjı depolamk ıcn sımdıdn spor yapmaya gıder ben:)
19450d1175100085t-spor-nasil-yapilmali-resimli-spor-jpg

Aa gun hesabı hıc yapmamıstımm... 150 gun deyınce azmıs gıbı geldı yaa... :))
evet benım oğlum da var esıme bu bakımdan cok daha zor olacak.. ama Aslanın da yanı oglumunda tam babasını tanıdıgı bıldıgı zaman o da cok ozleyecek babasını.. ama ne yapalım yeterkı sag salım gıdıp gelsınler..
donuslerınde yep yenı guzel bır baslangıc daha olru ınsallah hayatlarımızda..
Bır daha hıc ayrılmadan.... :asigim: :Saruboceq:

inş.canm amin ne kadarlk oğlşnn benm de oğlm var babası ona o babsına çok dşkn şimdiden 9 ayını doldrdu oğlşm ağst 20 de yaşına basacakk

esse cmm hoşgeldnnnvereliniortak

tünaydın sığınmacı güseller,yuvanız yağmur bereketiyle dolsun,
her yer mis gibin toprak koktu,içim huzur doldu bea,
bu arada minik anneleri gelmişler onlar kendilerini bilirler,hoşgelmişiniz kıslaa,
sonunda sizde buraya düştünüz artıkın çıkış yok bide başrol ayar ederler size şüncüü:jeyyar:
hepçinizi kokkulu öpemopuyorumnanaktan

tünaydın sığınmacı güseller,yuvanız yağmur bereketiyle dolsun,
her yer mis gibin toprak koktu,içim huzur doldu bea,
bu arada minik anneleri gelmişler onlar kendilerini bilirler,hoşgelmişiniz kıslaa,
sonunda sizde buraya düştünüz artıkın çıkış yok bide başrol ayar ederler size şüncüü:jeyyar:
hepçinizi kokkulu öpemopuyorumnanaktan

hoşgeldn canmm dediğin gibi bgn heyer gsl kokuoooo her bi yer tertemz olduuhihoyyyt

inş.canm amin ne kadarlk oğlşnn benm de oğlm var babası ona o babsına çok dşkn şimdiden 9 ayını doldrdu oğlşm ağst 20 de yaşına basacakk

esse cmm hoşgeldnnnvereliniortak

Aa hemen hemen aynılar demek... 8,5 aylık oglum.. size de daha zor olacak o zaman daha cok babaına yanı..
Benımkıde babası kapıdan gırsın nasıl heyecanlanıyo, babasına cok gecıyo nazı... :)

Aa hemen hemen aynılar demek... 8,5 aylık oglum.. size de daha zor olacak o zaman daha cok babaına yanı..
Benımkıde babası kapıdan gırsın nasıl heyecanlanıyo, babasına cok gecıyo nazı... :)

sorma valla canm babası kapıdan daha girince elinde ne varsa brakıo ve acayp heyecanlanıoo çok sewiolar birbirlerinibenneyaptımki bilmiorm eşim nasıl dayanacakk ama allah m sabrını verr sen ailenle mi kalacaksn canm

sorma valla canm babası kapıdan daha girince elinde ne varsa brakıo ve acayp heyecanlanıoo çok sewiolar birbirlerinibenneyaptımki bilmiorm eşim nasıl dayanacakk ama allah m sabrını verr sen ailenle mi kalacaksn canm

Evet aılemle kalacagım... Annemlerın yanına gıdıcez esımle benı Amasya ya bırakacak...
Oradan gıdecek askere... ya sen ?

X