KK Kadn Snma Evi .

başkanım kıyamam ben sana....

ilk günümüzün şerefine herkesi toplayalımda ilk akşam yemeğimizi beraber yiyelim.... maklube yaptım size... seversiniz inşallah...........

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

mafoldumben mafoldumben mafoldumben çok açıııımmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

sığın baaa datlumbuyrunnnnnnnnn

naptın toz almadığını yemek yapmadığını çamaşır yıkamadığını biliyorum da bunlar banlanma sebebi olamayacağına göre naptunfisfisfis
yoksam konşular evinizi çöp ev diye ihbar mı ettü:uhm:

yokk o da deel ben yanlızlığımdan saa sığınıyorum mafoldumben

başkanım kıyamam ben sana....

ilk günümüzün şerefine herkesi toplayalımda ilk akşam yemeğimizi beraber yiyelim.... maklube yaptım size... seversiniz inşallah...........

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Cok yakında sızden arakladıgım pardon aldıgım altın ve dolarlardan bır 215 kısılık yemek masası alacam kızlar

yaparsın yaparsın... sen becerikli bir hatunsun.....başlamak bitirmenin yarısıdır....... hadi bakem doğruuuu evine.....

:eek: :eek: :eek:

Heee musterılere dıyeyım demı de haydın evınıze sankım KK uyesısınızde kopamadınız pc den dıye kovayım hepsını
hanı daha baslayamadım kı bıtıreyım

Yoksa evı mı atese versem kı sengözlerimebaksanab

mafoldumben mafoldumben mafoldumben bunu baaa yapamazsınsenağlama senağlama senağlama ama ama en sevdiğim yemekleri en aç anım da (gerçi KK dan beri aç yaşıyom ya-tatlicadiarzu- )

ama ama ama ben seni doyurmak için şeeetttmiştimmm.... hadi kalk sarduş doğru mutfağa yemek yee.... içim gitti sana valla............ mafoldumben :eek:

dırnını dırınınıBir kocam bıle yok dırınını dırınını
anlıyormusun dırınını dırınını
hadı sıkıyosa gulumse dırınınınınıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Cok yakında sızden arakladıgım pardon aldıgım altın ve dolarlardan bır 215 kısılık yemek masası alacam kızlar

Heee musterılere dıyeyım demı de haydın evınıze sankım KK uyesısınızde kopamadınız pc den dıye kovayım hepsını
hanı daha baslayamadım kı bıtıreyım

Yoksa evı mı atese versem kı sengözlerimebaksanab

dimi ama KK olmadan ne anlarlar şu pc den web den hiç anlamam:nazar: sen tükanı ateşe ver eve git datlum:nazar:

hadi ordan gene kocan yapmıştır:mymeka: hem kk da olcak hem de bu pilavı yapacak...sen kimi kandırıyon bakem:mymeka:

şeeyyy geçen sene bu maklubeyi dondurucuya atmıştım da sizin için çıkardım yersiniz diye... :tomato: kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae ambulans kapıda........... :eek:

şeeyyy geçen sene bu maklubeyi dondurucuya atmıştım da sizin için çıkardım yersiniz diye... :tomato: kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae ambulans kapıda........... :eek:

puhahahaha kız kocişin seni dondurucuya koymasın dikkat etdelikafadulden

Guzummm senın ıhtıyacın yok sıgınma evıne neyım ama ossun gel ıcerı gel gel..
:içelim:
:içelim::içelim:
:içelim:

Valla bu aralar annemde hiç ilgi görmedim:dilcikar: annesiz kaldım hasta oldum sığınma evlerine düştüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

X