KK Kadn Snma Evi .

kocisine rüyasinda kazeeni gördügünü anlaticakda tavsiyeme uyarakdan gerisini sen düsün nereye gidecegini:jeyyar::roflol:

hımmmm aman kocasıı bılmıyo mu kınee kazenı ne ucarken ne kacarken gorulmemıs... ısmını cısmını goren bılen yok deyıı..

kim kuzum anlamadim ya,kim nereye gidiyomus.suanda kendi canimla ugrasiyomda,kocisin beni ligme etme durumu var,mafoldumben

bak anlayan nasıl anlıyor... :dilcikar:

ablam sende fazla varsa bana da ver.lakınn bu boylee olmayacak... :jeyyar: bı kac ay sonra teyze olcanız mujdesını vermek ıstemıyorum haklı olarak.. :CüvCüv: daha cok erken... mafoldumben

:jeyyar: noldiii 2 gün önce kocam uyuyoo diye ağlıyodunnn:jeyyar:
yane diyosun ki evliliğimiz KK dan önce ve KK dan sonra diye 2 ye ayrışır:roflol::roflol:

:jeyyar: noldiii 2 gün önce kocam uyuyoo diye ağlıyodunnn:jeyyar:
yane diyosun ki evliliğimiz KK dan önce ve KK dan sonra diye 2 ye ayrışır:roflol::roflol:

aynenn alkisalkisalkis buraya gırıyorum dıye papaz oluyoruz her gece..kıskanclıgından mı yapıyodur nedır....dun de oylee yaptıı gozune uyku gırmıyor ceyarın... mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…