- 15 Haziran 2008
- 5.190
- 5
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.141
hosgeldin tini mini tmyy.niyese icimden sana tini mini demek geliyoo
gazozda alirmisin canimmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ben geyüğümü reddettim ne vuruyon beee:tomato:
yok datlummm yaaa nırrdeee... delikafadulden donsuzlugun dadunu aldı yaa benım utanmazz ceyarr rahat vermıyorr bıı turlu...pacayı sıyırdıgım an damlıyorum ıste... sırnaşık şey
bak bu konuda haklisin beni uyaran sen oldunkocisine rüyasinda kazeeni gördügünü anlaticakda tavsiyeme uyarakdan gerisini sen düsün nereye gidecegini:jeyyar::roflol:
gel bu işi geyiğünü hadım etmeye bağlayalım vereliniortak
madem kafasına sıkmıcan:mymeka:
kocisine rüyasinda kazeeni gördügünü anlaticakda tavsiyeme uyarakdan gerisini sen düsün nereye gidecegini:jeyyar::roflol:
kim kuzum anlamadim ya,kim nereye gidiyomus.suanda kendi canimla ugrasiyomda,kocisin beni ligme etme durumu var,mafoldumben
efenim demek öyle oliyii,bende diyorum incim yaa canim yaaa,bak be incime bak beni nasi seviyoo görüyomusun diyorum,büyük hayal kirikligi yasiyorum suandamafoldumben
ablam sende fazla varsa bana da ver.lakınn bu boylee olmayacak... :jeyyar: bı kac ay sonra teyze olcanız mujdesını vermek ıstemıyorum haklı olarak.. :CüvCüv: daha cok erken... mafoldumben
hoşbulduk cnm. olsun yafrum içinden nasıl geliyosa öle diyebülüsün. herşeye açığım
alırım fekat ne gazozu. ilaçsızsa almam pek tarzım değil. ilaçlısı daha bi mayhoş oluyu hoş oluyu
:roflol::roflol::roflol:ama ise yaramis ha:roflol::roflol::roflol:
sen yaparsın bu işi sardunyam sen mapıstayken ailenede bakarım. yap bi kıyak baaaa.
:jeyyar: noldiii 2 gün önce kocam uyuyoo diye ağlıyodunnn:jeyyar:
yane diyosun ki evliliğimiz KK dan önce ve KK dan sonra diye 2 ye ayrışır:roflol::roflol:
:jeyyar: noldiii 2 gün önce kocam uyuyoo diye ağlıyodunnn:jeyyar:
yane diyosun ki evliliğimiz KK dan önce ve KK dan sonra diye 2 ye ayrışır:roflol::roflol:
yaradıı yaramaz mı yaa valla yusuff yusuff oldum yemın edıyorumm..bu aykı reglımı dort gozlen beklıyorum... :1shok:
nan bağaa ne senin namusundannn:roflol::roflol:
geyük senin namus senün:uhm: neden ben sıkıyoom:roflol::roflol:
incitanemtuana esittir gazoz annaigim+ekmek arasi döner=gözü gönlü acilir:roflol:
aynenn alkisalkisalkis buraya gırıyorum dıye papaz oluyoruz her gece..kıskanclıgından mı yapıyodur nedır....dun de oylee yaptıı gozune uyku gırmıyor ceyarın... mafoldumben
:jeyyar:ilacsiz vermem zati kizimmmmmmm:jeyyar:
nan bağaa ne senin namusundannn:roflol::roflol:
geyük senin namus senün:uhm: neden ben sıkıyoom:roflol::roflol:
hosgeldin tini mini tmyy.niyese icimden sana tini mini demek geliyoo
:roflol::roflol: döner + gasos = incitanemtuana:roflol: