KK Kadn Snma Evi .

:mymeka:kurtar tabiii pacani yoksa samaroglani aramak zorunda kalicam stress topum benim:mymeka:
canimsin bu da senin icin

opmelek1672.gif

ne dıyoo bu kanarya kusııı gene yaa.oncekı sayfaları da okudum da bısey anlamdaım..gıdıyom ben falann dıyee... nereye gıdıyormuss,nıye kımse haber alamayacakmıss bırı bısey desın hellee baa...

ne dıyoo bu kanarya kusııı gene yaa.oncekı sayfaları da okudum da bısey anlamdaım..gıdıyom ben falann dıyee... nereye gıdıyormuss,nıye kımse haber alamayacakmıss bırı bısey desın hellee baa...

kocisine rüyasinda kazeeni gördügünü anlaticakda tavsiyeme uyarakdan gerisini sen düsün nereye gidecegini:jeyyar::roflol:

kim kuzum anlamadim ya,kim nereye gidiyomus.suanda kendi canimla ugrasiyomda,kocisin beni ligme etme durumu var,mafoldumben

acuk sprey sık burnusuna:jeyyar:
:1shok:
gene yaptım OMGmafoldumben ben ne kadar kötü bir gadunum OMGmafoldumben

ablam sende fazla varsa bana da ver.lakınn bu boylee olmayacak... :jeyyar: bı kac ay sonra teyze olcanız mujdesını vermek ıstemıyorum haklı olarak.. :CüvCüv: daha cok erken... mafoldumben

X