- 15 Haziran 2008
- 5.190
- 5
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.121
senin gibi orta malı geyük saaabisi olmaktan iyidir sığınmış olmak:mymeka:
ben geyüğümü reddettim ne vuruyon beee:tomato:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin gibi orta malı geyük saaabisi olmaktan iyidir sığınmış olmak:mymeka:
iyi geceler sığınmışlar nabersiniz??
canimsin bu da senin icin:mymeka:kurtar tabiii pacani yoksa samaroglani aramak zorunda kalicam stress topum benim:mymeka:
opuyorumnanaktanhosceldun cimcimemopuyorumnanaktan
:roflol: koyun can derdin de kasap et derdin de :roflol::roflol:
evet kuzuuuuuum ya,döv kiz,sana feda..............Şeniz:teselli:stress topum benimmmmmmmmm sana benden baskasi kiyamaz hülennnnnn:mymeka:ben hem severim hem döverim seni bende senden baskasina kiyamam kiymetini bil yani:mymeka:
aynenn ablacımm yaa?...
hosbulduk mınık kusum sag olasın...
canım benım yaa..aslında daha erken gelırdım de benımkı yatmadı bugun... :jeyyar:
:roflol:annem bunu naposinnnnnnn:roflol:hos görüsmüyorum dün itibariyle naparsa yapsin:roflol:
yok rüya yarıda kesilmedi ona yarısını anlattım dermişimmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
canimsin bu da senin icin
hosgeldin tini mini tmyy.niyese icimden sana tini mini demek geliyooben geyüğümü reddettim ne vuruyon beee:tomato:
hoşbulduk cnm. sardunya bakta karşılamama nasıl olurmuş gör. gelir gelmez ezikledin beni:dilcikar: vay beniiii vah beniiiiii duygu sömürüsü yapan üye smilinaniknanik
aynenn ablacımm yaa?...
hosbulduk mınık kusum sag olasın...
canım benım yaa..aslında daha erken gelırdım de benımkı yatmadı bugun... :jeyyar:
:roflol:2009 modelinlemi göründün herüfüne yoksa:roflol:
efenim demek öyle oliyii,bende diyorum incim yaa canim yaaa,bak be incime bak beni nasi seviyoo görüyomusun diyorum,büyük hayal kirikligi yasiyorum suandamafoldumben:roflol:biraz öyle oliiiiiiiiiiiiii:roflol:
ne dıyoo bu kanarya kusııı gene yaa.oncekı sayfaları da okudum da bısey anlamdaım..gıdıyom ben falann dıyee... nereye gıdıyormuss,nıye kımse haber alamayacakmıss bırı bısey desın hellee baa...
evet kuzuuuuuum ya,döv kiz,sana feda..............Şeniz
kim kuzum anlamadim ya,kim nereye gidiyomus.suanda kendi canimla ugrasiyomda,kocisin beni ligme etme durumu var,mafoldumbenne dıyoo bu kanarya kusııı gene yaa.oncekı sayfaları da okudum da bısey anlamdaım..gıdıyom ben falann dıyee... nereye gıdıyormuss,nıye kımse haber alamayacakmıss bırı bısey desın hellee baa...
acuk sprey sık burnusuna:jeyyar:
:1shok:
gene yaptım OMGmafoldumben ben ne kadar kötü bir gadunum OMGmafoldumben