KK Kadn Snma Evi .

alkisalkisalkisbencede bencede kiyma sen o kiysin hatta kusbasi yapsin olmadi ekmek arasi döner sen elini bulastirma yeterkialkisalkisalkis

heeee tantuni yapar dağırıtım sitede. yada çiğköfte yaparız sıra geceli falan . ohhh ne eğleniriz. gidiyimde bulayım şu geyüğü koduğum yerdensositososito

bi öpücük bi dayak bundan sonraopuyorumnanaktan:mymeka:
efeniiiim duyamadim
ruth146ca.gif

aynenn alkisalkisalkis buraya gırıyorum dıye papaz oluyoruz her gece..kıskanclıgından mı yapıyodur nedır....dun de oylee yaptıı gozune uyku gırmıyor ceyarın... mafoldumben

o zaman sana sprey şart olduvereliniortak...özelden adresini alayım canım yarın kargo ile sana ulaşır:eek:

ucundan acuk fısss:jeyyar:tikat et çok sıkma sonra epten gocasız kalursun:nazar:

o zaman sana sprey şart olduvereliniortak...özelden adresini alayım canım yarın kargo ile sana ulaşır:eek:

ucundan acuk fısss:jeyyar:tikat et çok sıkma sonra epten gocasız kalursun:nazar:

amman deyımm ablamm gozunu sevemm kargonun ıcıne kullanım dozunu da yazz telef etmıyelım adamı.... :nazar:

Son düzenleme:

evleneceğim zaman bana da yolla o spreyden lazım olur belkim:):jeyyar:

şu kk dan çok şey öğreniyorum canım:nazar:

eltime kaynamama görümceme topic açarken sprey sıkarım kocama hemen sesi kesilir
zemuszemus:roflol::roflol:

evleneceğim zaman bana da yolla o spreyden lazım olur belkim:):jeyyar:

şu kk dan çok şey öğreniyorum canım:nazar:

eltime kaynamama görümceme topic açarken sprey sıkarım kocama hemen sesi kesilir
zemuszemus:roflol::roflol:
lazim olabilir belki degil canim kesin lazim olacak,tecrübeler konusiiii

X