- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.161
delikafadulden minikten ötürüdür:roflol: çağrışım yapiyyyy:roflol::roflol::roflol:
:roflol:garantiiiiiiiiiiii:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delikafadulden minikten ötürüdür:roflol: çağrışım yapiyyyy:roflol::roflol::roflol:
alkisalkisalkisbencede bencede kiyma sen o kiysin hatta kusbasi yapsin olmadi ekmek arasi döner sen elini bulastirma yeterkialkisalkisalkis
efeniiiim duyamadim,simdide yap bakiiimbi öpücük bi dayak bundan sonraopuyorumnanaktan:mymeka:
gelirsede haber et gelmezsede hemi canimmmmmmm:jeyyar:
ozaman pacali donla takil sende bakalim ne tepki verecek:jeyyar::roflol:
heeee tantuni yapar dağırıtım sitede. yada çiğköfte yaparız sıra geceli falan . ohhh ne eğleniriz. gidiyimde bulayım şu geyüğü koduğum yerdensositososito
efeniiiim duyamadimbi öpücük bi dayak bundan sonraopuyorumnanaktan:mymeka:
efeniiiim duyamadim,simdide yap bakiiim
aynenn alkisalkisalkis buraya gırıyorum dıye papaz oluyoruz her gece..kıskanclıgından mı yapıyodur nedır....dun de oylee yaptıı gozune uyku gırmıyor ceyarın... mafoldumben
mutlaka haberr verırım ...basımı yaktınız benım dıyee konuyaa gırersem bılınız kı beklenen mısaafırr gelmemıstır.. :jeyyar:
Allahh senıı delı... zemuszemus
alkisalkisalkisbencede bencede kiyma sen o kiysin hatta kusbasi yapsin olmadi ekmek arasi döner sen elini bulastirma yeterkialkisalkisalkis
olabülürde,olmayabülürde,bilmiyiiim:jeyyar:delikafadulden minikten ötürüdür:roflol: çağrışım yapiyyyy:roflol::roflol::roflol:
o zaman sana sprey şart olduvereliniortak...özelden adresini alayım canım yarın kargo ile sana ulaşır
ucundan acuk fısss:jeyyar:tikat et çok sıkma sonra epten gocasız kalursun
efeniiiim duyamadim
o zaman sana sprey şart olduvereliniortak...özelden adresini alayım canım yarın kargo ile sana ulaşır
ucundan acuk fısss:jeyyar:tikat et çok sıkma sonra epten gocasız kalursun
:jeyyar:ah beni ahhhhh:jeyyar:
gazoz-don-ekmek arasi dönerrrrrrrrrrr:roflol:
heeee tantuni yapar dağırıtım sitede. yada çiğköfte yaparız sıra geceli falan . ohhh ne eğleniriz. gidiyimde bulayım şu geyüğü koduğum yerdensositososito
Şeniz
Şeniz
:roflol: katagorınn genısledıı kızz... :jeyyar: :roflol: :roflol:
lazim olabilir belki degil canim kesin lazim olacak,tecrübeler konusiiiievleneceğim zaman bana da yolla o spreyden lazım olur belkim:):jeyyar:
şu kk dan çok şey öğreniyorum canım
eltime kaynamama görümceme topic açarken sprey sıkarım kocama hemen sesi kesilirzemuszemus:roflol::roflol: