KK Kadn Snma Evi .

sardusuuuum kuzuuuuum,nasilsin,hakkinizi helal edin,simdiden,eger 2 gün gelmezsem anlayin ki ben,coktan meftaaa,hakki rahmetine kavustum demektir,dua edinde yanlislikla rüyami kocise anlatmayim,sayiklarim falan dua edin kuzuum.:Saruboceq:

:mymeka:cabuk özelden bana adressini telini cebini ver haber alamazsak ben polise bildiririm:mymeka:

ıyı gecelerr kızlar...ben geldım yıne...uffff yaa canlarım benım bı yerınızde durun allasen...oglenden berıı basım dondu bı geyıkhane bı buraa...

sardusuuuum kuzuuuuum,nasilsin,hakkinizi helal edin,simdiden,eger 2 gün gelmezsem anlayin ki ben,coktan meftaaa,hakki rahmetine kavustum demektir,dua edinde yanlislikla rüyami kocise anlatmayim,sayiklarim falan dua edin kuzuum.:Saruboceq:

ruhuna Fatiha için topik açacaam rahat uyu:teselli:

o zaman en derin sevgi ve saygılarımla annene 1 adet vur long hediye ediyoommopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

307_1.jpg

:roflol:annem bunu naposinnnnnnn:roflol:hos görüsmüyorum dün itibariyle naparsa yapsin:roflol:

ıyı gecelerr kızlar...ben geldım yıne...uffff yaa canlarım benım bı yerınızde durun allasen...oglenden berıı basım dondu bı geyıkhane bı buraa...

opuyorumnanaktanhosgeldin balim az önce yazdimdi icime doguyo berenim damlicak biraz sonra diyeeeeeeeopuyorumnanaktan

85 saatte bir aldığım 4-5 saatlik uykum esnasında yerinde duramadu bu garular dimiii:nazar:

aynenn ablacımm yaa?...

hosgeldin canim............
hosbulduk mınık kusum sag olasın...

opuyorumnanaktanhosgeldin balim az önce yazdimdi icime doguyo berenim damlicak biraz sonra diyeeeeeeeopuyorumnanaktan

canım benım yaa..aslında daha erken gelırdım de benımkı yatmadı bugun... :jeyyar:

X