- 31 Ocak 2008
- 3.042
- 5
- Konu Sahibi Halikarnas
- #3.101
bu hafta ciktim ciktim,cikamadim pacayi kurtardim inciiim:roflol:kiz seyretmiyorum ben mügeyi cok geriliyo duygusallasiyorum o programlarda ama cikican zaman haber et acicam söz:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta ciktim ciktim,cikamadim pacayi kurtardim inciiim:roflol:kiz seyretmiyorum ben mügeyi cok geriliyo duygusallasiyorum o programlarda ama cikican zaman haber et acicam söz:roflol:
resim ekleyenleri kıskanıyombenneyaptımkibenneyaptımkiCADIARZUCADIARZU
sardusuuuum kuzuuuuum,nasilsin,hakkinizi helal edin,simdiden,eger 2 gün gelmezsem anlayin ki ben,coktan meftaaa,hakki rahmetine kavustum demektir,dua edinde yanlislikla rüyami kocise anlatmayim,sayiklarim falan dua edin kuzuum.:Saruboceq:
inciiiii tikkatini cekerim,gömülen benim kanaryan minik kusunmafoldumben:roflol::roflol::roflol:allah korusun:roflol::roflol::roflol:ama gülesim geldi yazdiklarindan töbe töbeeeeeeee
sardusuuuum kuzuuuuum,nasilsin,hakkinizi helal edin,simdiden,eger 2 gün gelmezsem anlayin ki ben,coktan meftaaa,hakki rahmetine kavustum demektir,dua edinde yanlislikla rüyami kocise anlatmayim,sayiklarim falan dua edin kuzuum.:Saruboceq:
o zaman en derin sevgi ve saygılarımla annene 1 adet vur long hediye ediyoommopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vereyim demiii,nolur nolmazzz:1shok::mymeka:cabuk özelden bana adressini telini cebini ver haber alamazsak ben polise bildiririm:mymeka:
ıyı gecelerr kızlar...ben geldım yıne...uffff yaa canlarım benım bı yerınızde durun allasen...oglenden berıı basım dondu bı geyıkhane bı buraa...
bu hafta ciktim ciktim,cikamadim pacayi kurtardim inciiim
Allah kabul etsin sardusum simdiden.2 gün bekle amaruhuna Fatiha için topik açacaam rahat uyu:teselli:
iyi geceler sığınmışlar nabersiniz??
hosgeldin canim............ıyı gecelerr kızlar...ben geldım yıne...uffff yaa canlarım benım bı yerınızde durun allasen...oglenden berıı basım dondu bı geyıkhane bı buraa...
ıyı gecelerr kızlar...ben geldım yıne...uffff yaa canlarım benım bı yerınızde durun allasen...oglenden berıı basım dondu bı geyıkhane bı buraa...
ruhuna Fatiha için topik açacaam rahat uyu:teselli:
:mymeka:kurtar tabiii pacani yoksa samaroglani aramak zorunda kalicam stress topum benim:mymeka:
inciiiii tikkatini cekerim,gömülen benim kanaryan minik kusunmafoldumben
85 saatte bir aldığım 4-5 saatlik uykum esnasında yerinde duramadu bu garular dimiii
hosbulduk mınık kusum sag olasın...hosgeldin canim............
opuyorumnanaktanhosgeldin balim az önce yazdimdi icime doguyo berenim damlicak biraz sonra diyeeeeeeeopuyorumnanaktan
:roflol:dans ediyodunuz ha rüyanin yarisinda elektrikler kessilmis olmaliki dvm i gelmemis demekki:roflol: