- 22 Ocak 2009
- 4.666
- 892
- Konu Sahibi Halikarnas
bebelerimizide getirsek olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne tür masajlar yapıyor bu robot emmiler:jeyyar::jeyyar:
yaaaa osman mi:1shok: görmedim tanimiyom,bilmiyom,buraya,ne minik,ne osman nede coskun ve yamaklari,giremez demii,yoksa girer mi,burasi kanimca siginma eviydi haniii,fisfisfisyaa baskan kafam karisti bak simdi:uhm:bu en merakın pahalıya patlayabilir ama:jeyyar: GEYİKHANE ye en son bi OSMAN KÜTÜK getirdim:jeyyar::jeyyar:
bebelerimizide getirsek olur mu?
Recaa ederım gorevımızsengözlerimebaksanaboooooo o zaman başka......... teşekkür ederimm.... :jeyyar: sositososito kaydirigubbakcemile
kral dairesi benim... :mymeka: sardunya altınları aldı ama hala kral dairemi göstermedi......... :1closedeyes:
onlara bakıcı tutmak lazım şimdiCADIARZU geceleri geyikhane de çalışmayı kabul edersen neden olmasın
yaaaa osman mi:1shok: görmedim tanimiyom,bilmiyom,buraya,ne minik,ne osman nede coskun ve yamaklari,giremez demii,yoksa girer mi,burasi kanimca siginma eviydi haniii,fisfisfisyaa baskan kafam karisti bak simdi:uhm:
onlara bakıcı tutmak lazım şimdiCADIARZU geceleri geyikhane de çalışmayı kabul edersen neden olmasın
haydiii durmak yok kuduuuuuuuuur
eeee ben cok calistim baskandanda kral bir daire,istedim,ama vermiyiii,niyekiRecaa ederım gorevımızsengözlerimebaksanab
Sözu sardus verır altınlar malıyenın elıne gelır
E tek altın cozum degıl tabı
bı kac gunde calıs geyıkhanenın hesabına :jeyyar:
daılerenın en kralı hatta en kralıcesı belkı senın olabılerrrr
bana ücret verirseniz ben çocuklarla ilgilenirim...... hihoyyyt ne de olsa şunun şurasında ana sınıfı öğretmeniyiz........... kaydirigubbakcemile5 bakın yine söylüyorum: yeme, içme, oda parası vermem ayrıca da istediğim robotu alırım.... anlaştık mı? :jeyyar: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
vereliniortak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ...zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Eli Boş Gelmek Olmaz Di mi?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohhh baskanim icime soguk sular serptin,tabi yaa,bende ne diyom,onlar geyikhane mallari,bunu benden baskasi bilemez[/B]
buraya giremes tabikim:teselli: onlar geyikhane malları:roflol: demirbaşı:jeyyar:
bir şey sorabilir miyim? hihoyyyt geyikhane de çalışınca ne iş yapılıyor? :uhm: pek bir şey anlamadım da.... CADIARZU
ohhh baskanim icime soguk sular serptin,tabi yaa,bende ne diyom,onlar geyikhane mallari,bunu benden baskasi bilemez
ben anlatayim canim,sen gazoz iciyosun o kadar,yapacagin is buubir şey sorabilir miyim? hihoyyyt geyikhane de çalışınca ne iş yapılıyor? :uhm: pek bir şey anlamadım da.... CADIARZU
türk filmi çeviyoruz datlum:smiley-cool: alço ve coşkun başrolde kaydirigubbakcemile3
demi yaa baskanim,sizi cok ugrastirdim ama,degdi demii,sizi zengin olmanizda benimde payim var azcik:roflol: evet bunu senden iyi kimse bilemez:roflol: gözüme girene kadar az batmamıştın gözüme:roflol::roflol::roflol: