- 22 Ocak 2009
- 4.665
- 892
- 773
- Konu Sahibi Halikarnas

bebelerimizide getirsek olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne tür masajlar yapıyor bu robot emmiler:jeyyar::jeyyar:
yaaaa osman mi:1shok: görmedim tanimiyom,bilmiyom,buraya,ne minik,ne osman nede coskun ve yamaklari,giremez demii,yoksa girer mi,burasi kanimca siginma eviydi haniii,fisfisfisyaa baskan kafam karisti bak simdi:uhm:bu en merakın pahalıya patlayabilir ama:jeyyar: GEYİKHANE ye en son bi OSMAN KÜTÜK getirdim:jeyyar::jeyyar:
![]()
bebelerimizide getirsek olur mu?
Recaa ederım gorevımızsengözlerimebaksanaboooooo o zaman başka......... teşekkür ederimm.... :jeyyar: sositososito kaydirigubbakcemile
kral dairesi benim... :mymeka: sardunya altınları aldı ama hala kral dairemi göstermedi......... :1closedeyes:
onlara bakıcı tutmak lazım şimdiCADIARZU geceleri geyikhane de çalışmayı kabul edersen neden olmasın![]()
yaaaa osman mi:1shok: görmedim tanimiyom,bilmiyom,buraya,ne minik,ne osman nede coskun ve yamaklari,giremez demii,yoksa girer mi,burasi kanimca siginma eviydi haniii,fisfisfisyaa baskan kafam karisti bak simdi:uhm:
onlara bakıcı tutmak lazım şimdiCADIARZU geceleri geyikhane de çalışmayı kabul edersen neden olmasın![]()
haydiii durmak yok kuduuuuuuuuur
![]()
eeee ben cok calistim baskandanda kral bir daire,istedim,ama vermiyiii,niyekiRecaa ederım gorevımızsengözlerimebaksanab
Sözu sardus verıraltınlar malıyenın elıne gelır
E tek altın cozum degıl tabı
bı kac gunde calıs geyıkhanenın hesabına :jeyyar:
daılerenın en kralı hatta en kralıcesı belkı senın olabılerrrr![]()
bana ücret verirseniz ben çocuklarla ilgilenirim...... hihoyyyt ne de olsa şunun şurasında ana sınıfı öğretmeniyiz........... kaydirigubbakcemile5 bakın yine söylüyorum: yeme, içme, oda parası vermem ayrıca da istediğim robotu alırım.... anlaştık mı? :jeyyar: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
vereliniortak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ...zemuszemus zemuszemus zemuszemus
![]()
Eli Boş Gelmek Olmaz Di mi?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohhh baskanim icime soguk sular serptin,tabi yaa,bende ne diyom,onlar geyikhane mallari,bunu benden baskasi bilemez[/B]
buraya giremes tabikim:teselli: onlar geyikhane malları:roflol: demirbaşı:jeyyar:
bir şey sorabilir miyim? hihoyyyt geyikhane de çalışınca ne iş yapılıyor? :uhm: pek bir şey anlamadım da.... CADIARZU
ohhh baskanim icime soguk sular serptin,tabi yaa,bende ne diyom,onlar geyikhane mallari,bunu benden baskasi bilemez![]()
ben anlatayim canim,sen gazoz iciyosun o kadar,yapacagin is buubir şey sorabilir miyim? hihoyyyt geyikhane de çalışınca ne iş yapılıyor? :uhm: pek bir şey anlamadım da.... CADIARZU
türk filmi çeviyoruz datlum:smiley-cool: alço ve coşkun başrolde kaydirigubbakcemile3
demi yaa baskanim,sizi cok ugrastirdim ama,degdi demii,sizi zengin olmanizda benimde payim var azcik:roflol: evet bunu senden iyi kimse bilemez:roflol: gözüme girene kadar az batmamıştın gözüme:roflol::roflol::roflol: