KK Kadn Snma Evi .

www.harikasozler.net_-_Hareketli_Bebek.gif

bebelerimizide getirsek olur mu?

bu en merakın pahalıya patlayabilir ama:jeyyar: GEYİKHANE ye en son bi OSMAN KÜTÜK getirdim:jeyyar::jeyyar:
yaaaa osman mi:1shok: görmedim tanimiyom,bilmiyom,buraya,ne minik,ne osman nede coskun ve yamaklari,giremez demii,yoksa girer mi,burasi kanimca siginma eviydi haniii,fisfisfisyaa baskan kafam karisti bak simdi:uhm:

oooooo o zaman başka......... teşekkür ederimm.... :jeyyar: sositososito kaydirigubbakcemile
Recaa ederım gorevımızsengözlerimebaksanab
kral dairesi benim... :mymeka: sardunya altınları aldı ama hala kral dairemi göstermedi......... :1closedeyes:

Sözu sardus verır :nazar:altınlar malıyenın elıne gelır:nazar:
E tek altın cozum degıl tabı :nazar:
bı kac gunde calıs geyıkhanenın hesabına :jeyyar:
daılerenın en kralı hatta en kralıcesı belkı senın olabılerrrr
:nazar:

yaaaa osman mi:1shok: görmedim tanimiyom,bilmiyom,buraya,ne minik,ne osman nede coskun ve yamaklari,giremez demii,yoksa girer mi,burasi kanimca siginma eviydi haniii,fisfisfisyaa baskan kafam karisti bak simdi:uhm:

buraya giremes tabikim:teselli: onlar geyikhane malları:roflol: demirbaşı:jeyyar:

onlara bakıcı tutmak lazım şimdiCADIARZU geceleri geyikhane de çalışmayı kabul edersen neden olmasın:nazar:

bana ücret verirseniz ben çocuklarla ilgilenirim...... hihoyyyt ne de olsa şunun şurasında ana sınıfı öğretmeniyiz........... kaydirigubbakcemile5 bakın yine söylüyorum: yeme, içme, oda parası vermem ayrıca da istediğim robotu alırım.... anlaştık mı? :jeyyar: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Recaa ederım gorevımızsengözlerimebaksanab

Sözu sardus verır :nazar:altınlar malıyenın elıne gelır:nazar:
E tek altın cozum degıl tabı :nazar:
bı kac gunde calıs geyıkhanenın hesabına :jeyyar:
daılerenın en kralı hatta en kralıcesı belkı senın olabılerrrr
:nazar:
eeee ben cok calistim baskandanda kral bir daire,istedim,ama vermiyiii,niyeki

Son düzenleme:
bana ücret verirseniz ben çocuklarla ilgilenirim...... hihoyyyt ne de olsa şunun şurasında ana sınıfı öğretmeniyiz........... kaydirigubbakcemile5 bakın yine söylüyorum: yeme, içme, oda parası vermem ayrıca da istediğim robotu alırım.... anlaştık mı? :jeyyar: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

vereliniortak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ...zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bir şey sorabilir miyim? hihoyyyt geyikhane de çalışınca ne iş yapılıyor? :uhm: pek bir şey anlamadım da.... CADIARZU

X