- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 46
- Konu Sahibi Halikarnas
Kocalarınızın yaklasamaması ıcın de kapıya bırakdık bundan uc bes tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kaçıyorum kıslar kociş gelmek üzere yine suçüsütü yakalnmıyayımmmm
bu evi boşa mı açtıkkaydirigubbakcemile yok öle çeküp gitmek:mymeka:
hayde sen de katıl bakimmm
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ben en kralice daire istiyom,baskan haaa yaparsin biseyler hadi beee,nolur,
annneeeee onlar içeri giremez ama bende dışarı çıkamam bu azmanlardan...... :1shok: :1shok: :1shok:
Gece gorecezz senı de sengözlerimebaksanab
aldınmı bıter sprey ve uyku takım taklavatını şeker :jeyyar:
bende geldim sığınma evine benide evden atıcaklar yakında bari burda kalıyım dimi:)))
KK sizde bağımlılık yaptı ve akşamları yemek yerine kahvaltı mı yapmaya başladınız mafoldumben
KK sizde bağımlılık yaptı ve çocuklarınız tavalarla tencerelerle oynamaya mı başladıgamyoncuiremsu
KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınızkaydirigubbakcemile3
KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu-
KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
işte size KK Kadın Sığınma Evibuyrunnnnnnnnn
evinizden banlandığınız zaman gidebileceğiniz bir kapınız var artık
o halde napıyoruz KK nın zevkünü sefasını artık bundan böyle korkmadan sürüyoruzzemuszemus zemuszemus zemuszemus
sığınma evimiz risk altında ki genç kızlarımıza, anası babası patronu tarafından evinden işinden kovulma riski taşıyan her KK bayanına açıktır
KK nın risk altında ki hatunlarına hayırlı olsun diyerek "KK Kadın Sığınma Evi" açılışımızı yapıyorumturkbayragi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tabi ki başkan kim oluyo itirazısı olan var mısengözlerimebaksanab
Bu arkadan gorunusu
onden gorunusu bızlere layık merak etmeeeee :jeyyar:
hatta sık sık dısarı cıkmak ısteyebılırsın
bukadar insanı nerden buldun kız bak peşin sölüm ben sıkış tıkış yatamam yasakkelime ona göre bi hal çeresine bakın lütfen böle giderse gelenlerin ardı sonu kesilmeyecek
sarduş yerimiz büyük değil mi sorun yaşamayız umarım :jeyyar:
bu en merakın pahalıya patlayabilir ama:jeyyar: GEYİKHANE ye en son bi OSMAN KÜTÜK getirdim:jeyyar::jeyyar:
heralde yaniiii:lepi:EN BÜYÜK GALATASARAY buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
haydiii durmak yok kuduuuuuuuuur
haydiii durmak yok kuduuuuuuuuur