KK Kadn Snma Evi .

gosterı de yapan irkek robotlarımız var
sızı banlayanları aratmayacagız
metalrobot.jpg

kıslar tatlılarımızı yiyelim de tatlı tatlı muhabbete devam edelim.... afiyet olsun hepimize........ yerimseniben

canım benim gördünmü bak kaynanan ne kadar seviyomuşş:)))kaydirigubbakcemile2

aklına estiği gibi takılıyor :jeyyar:
yinede hakkını yememk lazım seviyor seviyor :eek: bak hazır sofraya denk geldim mis gibi cokacimcoook
seninkide sevecek kız merak etme alkisalkisalkis

altınlarıma iyi ki de kıymışım....... :teytey: yakışıklı bir robotum olacak... yerimseniben inşallah kısa devre yapmaz....... :eek: :jeyyar: ama normal odalarda olanlar bence robotlarına önce bir bakım yaptırsınlar yoksa akıma falan kapılabilirler........ zemuszemus delikafadulden :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 ....sırnaşık şey........ :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

saat 13.30 uyandım...kahvaltı bile yapmadan dolaptan hazır dondurma külahını kapıp oturdum pc başınakaydirigubbakcemile3 yiyeli saatler oldu 2. si almaya gitmeye bile üşeniyorum:roflol::roflol:

yaa biz niye böyleyizzzzzz...

ben neden yemek yemekten zevk alamıyorum

acaba başka yerlerdemi telafi ediyorum o açığı
:nazar:delikafadulden

sarduss inanmiyorum sanaaadelikafadulden
dedik dedik actin demek haaa,süpersinnn yineekaydirigubbakcemile5

aklına estiği gibi takılıyor :jeyyar:
yinede hakkını yememk lazım seviyor seviyor :eek: bak hazır sofraya denk geldim mis gibi cokacimcoook
seninkide sevecek kız merak etme alkisalkisalkis

ayy inşallah sever kıs...

ooff offf dedirtmesin de bana aman aman
:roflol::roflol:

sarduss inanmiyorum sanaaadelikafadulden
dedik dedik actin demek haaa,süpersinnn yineekaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

haydiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiskıslar hep berabeerrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu robotların da tamamını toplattım pıyasadan ki evdekı kocalar hemen gıdıp bunlardan bırer tane alamasınlar dıye...

manken-robot1237284147.jpg

süperiim dimeee alkisalkisalkis zemuszemus zemuszemus zemuszemus

haydiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiskıslar hep berabeerrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus

süper ne kelimeee askitommmm:lepi:
haydin hoppaaaaa
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

süperiim dimeee alkisalkisalkis zemuszemus zemuszemus zemuszemus

haydiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiskıslar hep berabeerrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus

oohhhh ohhh yandannn........... tatlıları yedik eritelim bariii.....

sositososito zemuszemus sositososito zemuszemus sositososito zemuszemus sositososito zemuszemus sositososito zemuszemus sositososito zemuszemus sositososito zemuszemus sositososito zemuszemus sositososito zemuszemus
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

X