KK kadinlarindan destek

Tek amacı başka bir ülkeden vatandaşlık alabilmek bence.
Yoksa Türkiye'de kadın mı kalmadı da tüm sevgililerini yurt dışından seçiyor?

Degismesini gectim. Bir erkek annesi uzerine yemin ediyorsa dogrudur diye de cok kandim. Anne kutsaldir onun basi ustune kufurlu yeminler ne bileyim gururlu erkek yapmaz herhalde diye dusundum

Cok yemin veren insandan kork canim..
Bana onun bunun uzerine yemin veren ve bunu defalarca yapan insanlar hic samimi gelmezler..

Tek amacı başka bir ülkeden vatandaşlık alabilmek bence.
Yoksa Türkiye'de kadın mı kalmadı da tüm sevgililerini yurt dışından seçiyor?
Benimde hep dusundugum buydu. Aynen oyle. Ben dunya guzelide degilim dunya iyiside degilim. Etmedigim laf kalmadi ne sevgiymis ki yuttu da yuttu. Bunu yuzunede soyledim amacin ulkeden kacis mi diye

aslan burcu erkeği oyy oyyy arkadaşının karısına bile bakar bunlar.. radar gibidirler tüm bayanlar göz hapsindedir bunların ben 2 yıl çektim aslan burc erkeğinden...son arayışlar denir bunlara belki senden daha genç ve güzzelini bulurum çabasında

Peki mumun sonmesine ragmen neden tekrar yanmasina izin verdiniz =)
Ben bunun twitter yazilarini iki gun once gordum. Dedigim gibi saflik mi nedir bilemiyorum bir his vardi hep ama ispatlayamiyorsun kendine ve karsindakine. Yaziyi gordum, yanilmadigimi gordum neden guvenmedigimi beni haksiz cikarmadigini soyledim ve ufledim mumunu )

bu guzeldi :)) evet dogru uzaktan baslayan iliskilerde sevgililik kavrami degisik oluyor.

Bak canım eşimin bi arkadaşı var kızarkadaşı almanyada 5 yıl oldu hersene evlenicez diyolar
Kız herşeyini didik ediyo bende kıza kızardım yapma canım seni seviyo kimseye bakmaz diye
Geçende başka arkadaşım eşinin facende sürüyle kız aramaları olduğunu gördü
Meğer çakal kız kurcalıyo diyo başkalarının facenden görüyomuş işini

Yani demem o ki erkeklere güven olmaz hele ki ızaksa hiç olmaz

Kac yasinda bu cakal?

Uyanık :) başka bir şey diyemedim :)

Uyanık :) başka bir şey diyemedim :)
Cok gozu acik. Gec oldu ama Kabul ettim. Kendi firmasinin kotu gidisati yuzunden devretmesini bile bana mal etmisti. ISte bak gelecegimiz icin ben plan yapiyorum. Hayatimi sana gore planliyorum diyordu. Hayatini kendine gore planla bana boyle bir yuk bindirme demistim bir daha ayni seyden bahsedememisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…