kk ismim öğrenildi

Bi sey dicem o giyimine kusamina karisan sevgilini ogrensin de ayirsin seni yengen o yobazdan sevindim valla :)))))

Özel bir çabaya gerek yok ayrıyız zaten.ayrıca biliyor konuyu.ben bir yerde geçmişten bahstmiştim yorum olarak o beni rahatsız etti yoksa 25 yaşında sevgilim olması normal :)

Battı balık yan gider :) yengem öğrendi benim içim rahat değil tabi
İptal etme boşuna, iptal edince eski konular falan silinmez, sadece sonsuza kadar banlanmış olacaksın. Bu isimle neler yazıldığını gene görebilir yani.
Bi ihtimal açtığın konuların altında ilk mesajın altında yani,düzenle butonuyla çok kötü kısımları değiştirebilirsin.

İptal etme boşuna, iptal edince eski konular falan silinmez, sadece sonsuza kadar banlanmış olacaksın. Bu isimle neler yazıldığını gene görebilir yani.
Bi ihtimal açtığın konuların altında ilk mesajın altında yani,düzenle butonuyla çok kötü kısımları değiştirebilirsin.
Oda doğru .okursa eğer burayıda okuryenge, abartılcak bişey yok içim rahat etmedi sadece ilerde bir gün anlatırım o kadar samimi değiliz bu konular da kusura bakma:eek:

Ama düzenle kısmı yok belli bir zamanı mı vardı

Sen direk kullanıcı adını değiştir. Eski yazdıkların da yeni kullanıcı adınla görünür merak etme. Bu konuyu da kapattır, böylece arasa da bulamaz seni.

X