- 26 Ocak 2015
- 648
- 935
- Konu Sahibi Benvebendeniz
Kendisine deşifre olduğum için telaşlanacağım bir sevgilim bile yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canımŞimdi isim değişirse geçmişte yazdıklarım yine bu isimle mi gözükecek
O zaman işime yaramıyor en iyisi ben bi kontrol edeyim çok kötü bişiler var mı.bunu görürse utanır belki :)evet canım
Bi sey dicem o giyimine kusamina karisan sevgilini ogrensin de ayirsin seni yengen o yobazdan sevindim valla :)))))Battı balık yan gider :) yengem öğrendi benim içim rahat değil tabi
Bi sey dicem o giyimine kusamina karisan sevgilini ogrensin de ayirsin seni yengen o yobazdan sevindim valla :)))))
Oyy sen uzgun ifade koymussun ama beni gulumsettin. Allah hayirlisini nasip etsinKendisine deşifre olduğum için telaşlanacağım bir sevgilim bile yok
İptal etme boşuna, iptal edince eski konular falan silinmez, sadece sonsuza kadar banlanmış olacaksın. Bu isimle neler yazıldığını gene görebilir yani.Battı balık yan gider :) yengem öğrendi benim içim rahat değil tabi
Oda doğru .okursa eğer burayıda okuryenge, abartılcak bişey yok içim rahat etmedi sadece ilerde bir gün anlatırım o kadar samimi değiliz bu konular da kusura bakmaİptal etme boşuna, iptal edince eski konular falan silinmez, sadece sonsuza kadar banlanmış olacaksın. Bu isimle neler yazıldığını gene görebilir yani.
Bi ihtimal açtığın konuların altında ilk mesajın altında yani,düzenle butonuyla çok kötü kısımları değiştirebilirsin.
Ama düzenle kısmı yok belli bir zamanı mı vardıİptal etme boşuna, iptal edince eski konular falan silinmez, sadece sonsuza kadar banlanmış olacaksın. Bu isimle neler yazıldığını gene görebilir yani.
Bi ihtimal açtığın konuların altında ilk mesajın altında yani,düzenle butonuyla çok kötü kısımları değiştirebilirsin.