• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK ile üye olmanıza ne vesile oldu?

KelebekAfyon

ALLAH'IM BİR MUCİZE ....
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.413
8
641
mrh arkadaslar.a.s.kk ile tanısmanıza ne vesile oldu.bakalım ılginc üye olmalar cıkcakmı.ilk önce ben anlatam.benım kk ıle tanısman klomen adlı hapı arastırırken olmustu.dur dedım su hapi bır arastıram dıye gırdım.dahada cıkamadım. :roflol:vede cıkmaya nıyetım yok.:enbuyukkk:

bu konu daha önce açılmıştı sanırsam CADIARZU
neyse ama bende klomenı araştırmak için girmiştim ilk kez okuyordum yazışlanları hep gerçek diilmiş gibi geliyordu wallahide ama şimdi ise ovitrelle klomen kullananlar bölümünde master yapıyorum :roflol:

bu konu daha önce açılmıştı sanırsam CADIARZU
neyse ama bende klomenı araştırmak için girmiştim ilk kez okuyordum yazışlanları hep gerçek diilmiş gibi geliyordu wallahide ama şimdi ise ovitrelle klomen kullananlar bölümünde master yapıyorum :roflol:

ya konu araması yaptım ama cıkmadı.:sm_confused:bende cömez sayılırım.yanı kastı bısıydegıl.:çok üzgünüm:

olsun cnm ya eger ikinciye açıldıysa zaten moderatörler falan mudahale edip senı de o daha once açılmış olan konuya yonlendırıler canım :)))

yeşil çayla ilgili arma yaparken tanıştım.

artık ikisinden de vazgeçemiyorum........

AFYON KELEBEĞıM bende bitkisel yağları araştırıyodum kızımın çenesine dikiş atılmıştı kantoron yağını sonra kendim için soğan kürünü google ne zaman sorsam burdan sayfa açıyodu bende üye olim dedim oldum iyikide olmuşum.

o zamanın modası karınca yumurtası yağı :))))

KK Oyun Kulubü sayesinde...

Oyun oynamak için aranırken üye oldum ve artıkın hep buradayım... alkisalkisalkis

klomen adlı ilacı kullanmaya başladığım zaman nette araştırma yaparken
tanıştım kadınlar kulubünle. çok seviyorum burayı iyi tanımışım.

diyetle ilgili araştırmalar yaparken sandaloz sakızını keşfettim siteyi okumadan günüm geçmiyordu(tabi birtek sandaloz değil dekorasyon,moda bölümlerine de sürekli uğruyordum)kardeşim'sürekli bu siteye giriyorsun üye olsana'deyince üye oldum şimdi o da ben de bu sitenin birer üyesiyiz

hamile kalmaya çalışıyordum ve "erken hamilelik belirtileri"ni arıyodum :))) sonra KK ile hamile kaldım, KK ile geçirdim hamileliğimi, KK ile doğurdum ve şimdi de yine burda büyütüyom bebeğimi:enbuyukkk::enbuyukkk:

Ben de saç şekilleriyle ilgili bir şeyler ararken buldum.. Çok memnun oldum valla.. Seviyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

'gebelikte kahverengi akıntı' kaydirigubbakcemile3
ohooo doğum yaptım kızım 4 aylık oldu beeee zaman ne çabuk geçiyo.

Back