- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi cansumeryem
devamıda yanlıs anlasıldım galiba olabilir benimde var farklı fotolarım merak amaclı sordum sadeceBu sen misin diye sorduğunda evet benim diye cevap aldığında susmalıydın. Belli bir samimiyet çerçevesinde olmadan felanca yerdeki fotona benzemiyor falan gibi imalarında bulunursan, yalancı yerine koyduğunu sanması normal. O yüzden haksızsın...
konuyu acarken ne anlatıysam size onlar yasandı işte oldugum için herseyi inceleyemiyrum esski fotolarını bilmiyorum yanlıs anlasıldım galiba dedim ama bu kadar yüklenilmez insana yanlıs anlasıldım diyorsaProfiline yazmak yerine özelden sormalıydınız siz misiniz diye ? Belki o an açıklamak istemediği birşey bile olabilir.
Misal, tanınmamak için foto koydu herhangi biri, ne yapacak itiraf mı edecek orada size.
Aldığınız cevapları bilmiyorum fakat başta hata yapmışsınız siz. Rahatsız etmişsiniz birşekilde.
Keşke silmeseydi diyecektim de nerden bilsin şikayet edileceğini ?
sürekli forumda takıldıgım için insan merak ediyor acaba kiminle konusuyorum dieOky ile hiç samimiyetim yoktur, onu haklı bulmam editörlüğü ile de alakalı değildir.
Fotoğraf onun ya da değil.
Kime ne?
Sadece insanlar neden bu kadar kurcalanır onu anlamam.
devamıda yanlıs anlasıldım galiba olabilir benimde var farklı fotolarım merak amaclı sordum sadece
devamlı geldin yazdın yazma artık dedim yine yazdın yetmedi konu açtın.düzgün cvplar vermiyorsun soruyla baslayıp iltifata hazırlanıyordumki takk yalan mı söylüyorum diyorsun,
yanlıs anlasıldım galiba benimde farklı fotolarım var diyorum ama devam ediyorsun bu tarz seylere alttan alıyorum sen üstüme geliyorsun ,canın sıkkın olabilir , beni sevmiyo olabilirsin skibarca söylemen gerek yazma die
haksız yere suclandıgım anlasılsında ben cezaya razıyım üzüldüm cünküBilmem, Kazen ya da Mune ilgilenir mi? Buraya konu acmaktan daha etkili olur ama. Uyelere ozel konu acmak yasak oldugu icin muhtemelen sen ceza alacaksin.
üslubundan ötürü oldu bunlardevamlı geldin yazdın yazma artık dedim yine yazdın yetmedi konu açtın.
Doğrudur.sürekli forumda takıldıgım için insan merak ediyor acaba kiminle konusuyorum die
neyse uzattmıyorum. konuyu kapatıyorum. şikayetini yönetime yaparsın.üslubundan ötürü oldu bunlar