KK HATUNLARI BİR GÖZ ATIN KİM HAKLI

bildirim geldi ben baska üyeyi izli butonuna basmısım zamanında oda oky fotodaki senmisin demiş bendesemmiki demiş oky bende daha önce oky günlük foto koy die bi form vardı burda cok farklıydı fotoda bu fotoyu görünce aaa senmisin cok farklı diğerine benzemiyor dedim die yalancıdan tut iftiracıya kadar demediğini bırkmadı
yalancı sana demedim 1. benmi yalanmı söylüyorum dedim.
bu yaptığıın bana iftira oluyor dedim2.
sende dedinki bazıları başka resim koyuyor tanınmamak için yazdın.
bende sana yazdım. allta benim yazmışım soranlara.. sen bunu okuyup benim dediğim fotoğrafa bu senmisin diye neden soruyorsun. niyetin iyimi peki
sonra benim tepkim üzerine benzemez tabi resimler ü,bazen bende benzemiyorum yazdın

yalancı sana demedim 1. benmi yalanmı söylüyorum dedim.
bu yaptığıın bana iftira oluyor dedim2.
sende dedinki bazıları başka resim koyuyor tanınmamak için yazdın.
bende sana yazdım. allta benim yazmışım soranlara.. sen bunu okuyup benim dediğim fotoğrafa bu senmisin diye neden soruyorsun. niyetin iyimi peki
sonra benim tepkim üzerine benzemez tabi rtesimler yazdın

Benimde benzemez her fotorafım dedin neyse oky bu yazdıklarını belki morelin bozuktu çıkartıcak birini arıyordun beni buldun ben diycektimki sen diyince o gözlükten öyledir diyince gözlük ayrı hava katmıs yakısmıs demeye hazırlanırken
sen yalancı diyemezsin beni itham edemezsin dedin hep

gercekten silmeseydi profilindeki konusmaları haklı görebilirlerdi beni tamam diyorum ben 1 cevap veriyorum o arka arkaya 3,4 tane veriyor
İnsanların hassas dönemleri olabilir,bilmiyoruz,burada herkesin gerçek dünyasını di mi?
Belki o fotoğraf önemli bir dönemde çekilmişti,siz sorgulayınca o da rahatsız olup kızmıştır.
Yine diyorum benim eski fotoğraflarımla ilgili bir yorum yapsa benim de canım sıkılırdı.

Oky başkasının fotosunu kullanmaz...
DEDİĞİM GİBİ HENÜZ 1 FOTOSUNU BİLİYORDUM GÖZLÜKLÜ BUNUDA GÖRÜNCE DİĞERİNE BENZEMİYOR dedim ve olabilir benimkilerde benzemiyordu dedim sonra yalancı diyemezsin diyince yanlıs anlasıldım sanırım dedim ama hala yalancı değilim diyordu

İnsanların hassas dönemleri olabilir,bilmiyoruz,burada herkesin gerçek dünyasını di mi?
Belki o fotoğraf önemli bir dönemde çekilmişti,siz sorgulayınca o da rahatsız olup kızmıştır.
Yine diyorum benim eski fotoğraflarımla ilgili bir yorum yapsa benim de canım sıkılırdı.
yanlıs anlasıldım sanırım die alttan aldım ama cvplar arka arkaya yazılınca bana cvp ahkkı doğdu

altta ki 5464 kişiye evet benim yazdıktan sonra sizin hala kalkıp da "bu sen misin" yazmanız çok yanlış aslında.. buraya konu açmanızı da anlamadım.. size "aaa evet siz haklıymışsınız" desek ne olacak?

ayrıca özelden gel yaz. neden konu açıyorsun.
düzgün cvplar vermiyorsun soruyla baslayıp iltifata hazırlanıyordumki takk yalan mı söylüyorum diyorsun,
yanlıs anlasıldım galiba benimde farklı fotolarım var diyorum ama devam ediyorsun bu tarz seylere alttan alıyorum sen üstüme geliyorsun ,canın sıkkın olabilir , beni sevmiyo olabilirsin skibarca söylemen gerek yazma die

altta ki 5464 kişiye evet benim yazdıktan sonra sizin hala kalkıp da "bu sen misin" yazmanız çok yanlış aslında.. buraya konu açmanızı da anlamadım.. size "aaa evet siz haklıymışsınız" desek ne olacak?
evet ona kızdım zaten. ben herkese benim demişim. bu soruda itham vardı. onuda belirrtim. suç oldu

bi kerede benim için konu açın be ya :63:

konu sahibi beni bilen bilir demişsin ben seni ilk defa görüyorum ama kötü niyetin yok gibi oky i zaten biliyorum ne fotosu sahtedir ne kendisi.. sanırım yanlış anlaşılma oldu.

bir arkadaşta ofişimin ve benim profillerimizi gezip kendisiyle hiç ilgisi olmayan şeylere alınmıştı :KK70: yapmayın şunu ya profillerimizi rahat bırakın

sen bana güle güle diyip hala konusursan benim sana demediğim seyleri tabikide cvp hakkı doğar bana
Biri benim fotografimin altına " gecen günkü fotoğraflara hic benzemiyor bunlat sen misin?" yazsa ben de ne anlatma calistigni sorgularim ki ne demek istediğiniz çok acik.

Her fotoğrafta başka cikiyorsunsa demek istediğiniz:"okypete her fotoğrafında baska cikmis gibisin bende de boyle oluyor "yazmis olmaniz gerekir

Kendinizi ifade etmekte mi zorlandiniz yoksa olay büyüyünce konuyu mu degstrdniz bilemem

alta bakmadım aslında direk yazdım işte oldugum için herseyi okuyamıyorum yanlıs anlasıldım galiba diye basladım ama üstüme gelindi

Bu sen misin diye sorduğunda evet benim diye cevap aldığında susmalıydın. Belli bir samimiyet çerçevesinde olmadan felanca yerdeki fotona benzemiyor falan gibi imalarında bulunursan, yalancı yerine koyduğunu sanması normal. O yüzden haksızsın...

bi kerede benim için konu açın be ya :63:

konu sahibi beni bilen bilir demişsin ben seni ilk defa görüyorum ama kötü niyetin yok gibi oky i zaten biliyorum ne fotosu sahtedir ne kendisi.. sanırım yanlış anlaşılma oldu.

bir arkadaşta ofişimin ve benim profillerimizi gezip kendisiyle hiç ilgisi olmayan şeylere alınmıştı :KK70: yapmayın şunu ya profillerimizi rahat bırakın

hahaha :KK70: profillerimizin üzerine "ellemeyin cısss" yazalım :KK70:

X