KK HATUNLARI BİR GÖZ ATIN KİM HAKLI

cansumeryem

kocacığım ,bebeğim ve ben
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.153
1.693
32
Merhaba bayanlar beni bilen bilir. okyıda bilen bilir ama canım sıkıldı durduk yere,
Bildirim gelmiş baktım oky profiline yorum yapmıs biri izle butonumdada değil gelmiş fotosu var,
Bende dedimki bu senmisin bir konu vardı günlük foto cekilen ordaki resime benzemiyorsun dedim, yok işte benim tabiki itham ederken önce düşün yalancı mı diyorsun bana yalancı diyemezsin ,
Halbuki ben yalan söylüyorsun demedim.
Olabilir, bende her fotoda farklı cıkarım,hatta senmisin derler hep.
Üstelemeye basladı ,kaç yıllık editörüm bana yalancı mı diyorsundemeye ,
Yoo yanlıs anlasıldım galiba dedim,zaten bakarsanız oky profiline konusmalarımızı görebilirsiniz,
Agzımdan yalancısın gibi birsürü şey söylemişim gibi göstermeye çalıstı .
Bu tutumunu yakıstıramadım bir editöre, YARGILAMAK BANA DÜŞMEZ TABİKİ
Ama bir göz atmanızı istiyorum yazısmalarımıza ben ne yaptımki ?????
ŞİMDİ BAKTIM BEN KONUYU ACINCA BU ARADA HANIMLAR OKY SİLMİŞ HEMEN KONUSMALARI NİYE SİLDİYSE ARTIK

oky için de konu açıldı ya gözüm açık gitmez artık

şimdi siz "oradaki resme (bu arada resim değil fotoğraf) benzemiyorsun" deyince bu yargılamaya girer. o yüzden şey olmuştur orada.
Ama acıklama yaptım bende farklı cıkarım zaten fotolarımda yanlıs anlasıldım sanırım dedim hala üstüme geliyordu ve konusmaları silmiş suan

Aaaa ne garip!
Neden insanların profil fotoğraflarını inceliyorsunuz ki?
Tırstım şimdi he.
Beni de eskilerden tanıyanlar derse; "Aaaa Lale hani eski fotoğrafında bir adam vardı" diye?
Kime ne ayol?
Basta belirttim bildirimden gördüm

Bence haklisin ama burda sana kimae haklisin demez

Uyeler hakkinda konu acmak yasak.
O oky gelir bizzat kapatir konunu.
Ama bu kadar takma sanal ortamdayiz sonucta.

Uyeler hakkinda konu acmak yasak.
O oky gelir bizzat kapatir konunu.
Ama bu kadar takma sanal ortamdayiz sonucta.
yasak olabilir içimi dökmek istedim cok ayıptı davranısları onlar bize yardım etmek için burayı yönetmek için varlar sadece sordum ve olabilir bendede öyle fotolarım farklı dedim hala yalancı değilim die diretiyor

off. burdadamı devam. sen gel profilime yaz. bu fotoğraftaki ne giydiktekine benzemiyor bu senmisin de. bende benim ama sen beni itham edemezsin. yalancılıkla suçluyorsun diyeyim,. evet benim diyeyim.
neyse evet sildim. devamlı gelip yazdın çünkü profilime mahvoldu resmen profilim.

Canim kendini ifade etmissin, niyetinin kotu olmadigini soylemissin. Elinden daha fazlasi gelmez zaten. Ve eger sana karsi kaba konusmalar yapildigini dusunuyorsan sen de sikayet edebilirsin.

Bildirimden ne gördünüz onu anlamadım ki?
Oky'nin profil fotoğrafı incelenmeli bildirimi mi gelmişti size?
bildirim geldi ben baska üyeyi izli butonuna basmısım zamanında oda oky fotodaki senmisin demiş bendesemmiki demiş oky bende daha önce oky günlük foto koy die bi form vardı burda cok farklıydı fotoda bu fotoyu görünce aaa senmisin cok farklı diğerine benzemiyor dedim die yalancıdan tut iftiracıya kadar demediğini bırkmadı

Canim kendini ifade etmissin, niyetinin kotu olmadigini soylemissin. Elinden daha fazlasi gelmez zaten. Ve eger sana karsi kaba konusmalar yapildigini dusunuyorsan sen de sikayet edebilirsin.
gercekten silmeseydi profilindeki konusmaları haklı görebilirlerdi beni tamam diyorum ben 1 cevap veriyorum o arka arkaya 3,4 tane veriyor

Üyelere ilgili konu açmak yasakken editörler ilgili yorum açmak Bilmiyorum ne olurkii acep tizzzz kellesi vurulaa

Kusura bakma konuşmaları görmedim ama burada herkesi az çok tanıyoruz ve ben senin haksız olduğunu düşünüyorum.

sen bana güle güle diyip hala konusursan benim sana demediğim seyleri tabikide cvp hakkı doğar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…