Yaşın küçük daha tatlım..
Çok iyidir kalsiyum kemik gelişimi için ..Süt içmeye devam..opuyorumnanaktan
sağol önerim için.çokda fazla süt içerim çok küçüklüğümden beri..o zaman gene başlayım bıraklamayım içmeyi
umarım bigün yanlarında küçük kalmambenneyaptımki
Canım daha 16 yaşındasın.Velevki boyun uzamadı dert değil ki..Önemli olan sağlıklı olmak.Uzun boylu olmak,gösterişli olmak güzel,hoş ;ama illa uzun oluncak diye bir şey yok.Kendini sevmelisin,kendine güvenmelisin.Bunlar dert edilecek şeyler değil ki opuyorumnanaktan
evet ama benden kısa olan arkadaşlarım var ama onlarda büyük duruyor demek istedim.yani küçük durduğumun boyumla pek bi alakası olmasa gerek.
boyu benden kısalar iri duruyor ama ben neden küçük duruyorumki :çok üzgünüm:
Aslında bu senin için avantaj olacak büyüdüğünde cnm yerimseniben
O zaman iyiki minyon tipliyim diyeceksin kaydirigubbakcemile5
Yakındığın,kendine dert ettiğin fiziksel özelliklerin olabilir.Güzel olan yanlarını ön plana çıkar.Herkes aynı ölçülere sahip olamaz ki...Şöyle bak bir etrafına,herkes çok mu güzel,çok mu zayıf ? yerimseniben
Kilon ne kadar bilmiyorum ama,şişmanlıktan bahsetmişsin.Biraz kilo verebilirsin ,çok kolay bu.Önce sağlığın ,sonra fiziksel görünüşünü daha da güzelleştirmek için. Arkadaşlarından kaçarak mutlu olamazsın.Hem çok da küçüksün.Boyun da uzar,kilo da verirsin.Bu tür konulara takılıp kalma sakın.O yaşların tadını çıkar.:teselli:
Ayy canım ne güzel işte ..
Bunu dert etmemelisin..opuyorumnanaktan
Yaşından genç görünmek avantajdır,dezavantaj değil..
Keyfini sür :1hug:
ben de bu durumu çok düşündüm durdum, kıyafetlerimi değiştirdim saçımı makyajımı fln ama yok yüzün baby face ise, yani yüzün küçük gösteriyosa yapcak bişey yok malesef ben alıştım takmıyorum artık sen de takma