KK daki' pretty woman' buraya!

özloş06 canım arkadaşım iyui ki tanıdım seni bir tesadüftü tanışmamız ama oldu işte ne güzel yaaaa!

TALİN a.s.:1hug:hayatı ve gülmeyi felsefesi halina getiren o güçlü asalaetli anaç ruhlu harika dakına sevgilerimle!

Yeşilim
kk ilk girdiğimde okuduğum msj sahibi
o günden bugüne hala okuyor ve ruhumun aynasini buluyorum yazilarimda bu kadar içten ve samimiyetle anlatilan sözcüklerden süzülen anlam ve hayata bakişi pozitif enerjim ama herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü ve sabirli !
Hep böyle olduğunu keşke daha önceden farkedebilseydişm ben geç kalmişim kk ya!

egem benim biricik ve nadie arkadaşım ben sana tünaydın diyeceğim artık sabaha yetişemedim ama sensiz bu günümü geçirmek istemedim .ben olmasam bile seninle,sen olmasan bile ben hep seninleyim canım!

MİNEL AŞK!
hoşgeldin dünyama herşey çok güzel olacak ,
sevgi dolu kalbimiz hep huzuru bulacak ,
yakışanı yakıştıranı sevmek hep baş kuralımız olacak!
mutluluklarla gönlümüz dolacak...
hoşgeldin iyi ki geldin canım!

cinsilatif, çirkin_betty ve Laale...
bu üç kadında benim için özel sebebi yok sadece öyle hissediyorum...

benı de takip ettigim üyeler var laale- gurbaa prenses -ilona-beyaz melek-kronıc
gurbaa prensesın yorumlarına çok gülüyorum (yaratıcı buluyorum)
laale nın yorumları çok yapıcı gelıyor
ilona nın yorumlarınıda begenerek okuyorum
beyaz melek imrenerek takip ediyorum (ona karşı çok farklı bir sıcaklık var içimde yoksa kardeşmiyiz:)
kronıc önce avatar ı ile ilgimi çekiyordu yorumlarıda hoş
aslında daha varda sonra eklerim................

Son düzenleme:
sihir sensin canım ya hiç muhammet etmedik sanırım seninle
mutlaka sen birilerinin gönlünde prety woman sındır
küsmeye gerek yok ona bakarsan beni de kimse yazmamıştır

olsun ama ben kendimi ilan ettim işte

herkesein gönlünde özel bir yerimiz vardır elbette bizim gönlümüzde olanlar gibi ama insan hissediyorsa işte önemli olan bu canım !
sevgilerimle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…