KK daki' pretty woman' buraya!

Canim pazarlar benim içinde yoğn geçiyor eşim ve çocuklar evde öyle olnca da sürekli mutfaktayim kk yada kaçamak girip çikiyorum laptop eşimde oluyor

gnydn005.jpg

Günaydın,günaydın Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta... Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır... Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!

CANIM SENİ HER OKUDUĞUMDA BİRAZ DAHA SANA YAKLAŞMAK BİR DOST KAHKASIYLA GÜLMEK BENİ DÜNYANIN YEDİ RENGİ DEĞİL BENİ DÜNYANIN EN EN GÜZEL OLAN HERŞEYİ YAPIYOR SAYENDE ÇOK DAHA MUTLU OLUYOR VE SENİNLE BUN YAŞAMAKTAN RENKLENDİRİYORUM HAYATIMI BANA VERDİĞİN ENERJİ BÜTÜN ANLARIMA UYANDIĞIM ANDAN TEKRAR UYUYANA KADAR İNAN Kİ HİÇ BİTMEDEN KAT VE KAT DAHA FAZLASIYLA ARTIYOR CANIM ARKADAŞIM BENİMMMM
İYİ Kİ VARSIN CANIMMMMa.s.:1hug:

beni seven yokmu.senağlama.......gerçi çok yeniyim kk da.ama olsun ben herkesi seviyommmmmm...

sihirsensin teşekkür ederim canım duygularımız karşılıklı

denef sevmezmiyiz tabiiki seviyoruz canım

sell
MUTLULUK REÇETEM
cemresu
kibela24
kızçocuklarının meleklerin köşesindeki herkes
pretty womanlarım...:)
ayrıca eklemedende geçemicem..
barçman,SOUL ve laaleninde yorumlarını çok beğeniyorum

Son düzenleme:
a.s.a.s.
sell
MUTLULUK REÇETEM
cemresu
kibela24
kızçocuklarının meleklerin köşesindeki herkes
pretty womanlarım...:)
ayrıca eklemedende geçemicem..
barçman,SOUL ve laaleninde yorumlarını çok beğeniyorum

DAHA ASLINDA SAYAMADIĞIMIZ YÜZLERCE İSİM VAR AMA ONLARI DA SAYSIN DİYE HALA BEKLİYORUZ BENİM ADIMI SENİN ADINI KİMLER YAZACAK DİYE MERAKLA BAKINIYOR VE UMUTLA BEKLİYORUZ TAMAM MI ARKADAŞIM BELKİ BİZİ SEVEN BİRİLERİDE ÇIKAR BU SAATTEN SONRA İNŞALLAH YAAAAA!
AYYYY SANKİ BİRAN SEVGİ DİLENİR GİBİ OLDUM SANKİ YAAAAAAA
YUH BANA BE YUHHHHHHHHHHHHH ALLAH ALLAH BANA YAAA
BEN SENİ SEVİYOM ARKADAŞIM SAOL ELLERİNE SAĞLIKa.s.

a.s.a.s.

DAHA ASLINDA SAYAMADIĞIMIZ YÜZLERCE İSİM VAR AMA ONLARI DA SAYSIN DİYE HALA BEKLİYORUZ BENİM ADIMI SENİN ADINI KİMLER YAZACAK DİYE MERAKLA BAKINIYOR VE UMUTLA BEKLİYORUZ TAMAM MI ARKADAŞIM BELKİ BİZİ SEVEN BİRİLERİDE ÇIKAR BU SAATTEN SONRA İNŞALLAH YAAAAA!
AYYYY SANKİ BİRAN SEVGİ DİLENİR GİBİ OLDUM SANKİ YAAAAAAA
YUH BANA BE YUHHHHHHHHHHHHH ALLAH ALLAH BANA YAAA
BEN SENİ SEVİYOM ARKADAŞIM SAOL ELLERİNE SAĞLIKa.s.

bilmem blki yolu düşen biri bizide yazar canım benim..:teselli:
önceliklede bu topiği açarak bize bu güzel fırsatı veren seni seviyoruz canım..:1hug:

:teytey:MUTLULUKTAN AĞLARIM AMA YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:1hug:a.s.

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben dağçiçeğini takip ediyorum galiba

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

her doğan güneş kadar parlak olsun hayatın,
her batan güneş kadar da görülmeye değer yaşamaya değer olsun hayatın canımbnm
G Ü N A Y D I N

X