KK daki' pretty woman' buraya!

günaydınlar güzeller güzelim !
çok mutlu oluyorum sayende bende sana göndermek isterim bu tür şirinlikler ama bilmiyorum ya bana da öğretirsen bende sana mutluluk yaşatmak isterim bir tebessüm dünyaya bedel hele senin ki olursa bir ömre bedel:)
canım :1hug:
ellerine ,yüreğine sağlık güzel arkadaşım benima.s.

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

güzeller güzeli kalpli,ruhu tertemiz süprizlerle dolu canım arkadaşım çok tatlısın ama beni çok şımartıyorsun bundan sonra hegün isterim ona göre her sabah bana günaydın diyen tatlı dilinden sevgi gülen gözlerinden mutluluk, sevgi dolu kalbinden umut bilgisayarından da ben eksik olmayayım emi?:1hug:a.s.

arkadaşlar iki elin parmağını geçmeyecek kadar azmıyız şimdi biz ya ?
nasıl olur bu böyle sevgimizi haykırma zamanı geldi haydi toplanalım buraya haydi kızlar!a.s.kaydirigubbakcemile5:1hug:

ben kimseciklerin aklına gelmemişim:1no2: olsun ,,, sanalda olsanız sizi göremesemde burdaki dostlukların samimi ve gerçek olduğunu düşünüdüğüm için hepinizi çok seviyorum....a.s.a.s.

ben kimseciklerin aklına gelmemişim:1no2: olsun ,,, sanalda olsanız sizi göremesemde burdaki dostlukların samimi ve gerçek olduğunu düşünüdüğüm için hepinizi çok seviyorum....a.s.a.s.
ya baksana ben konuyu açtım bi nezaketen teş. yok bana ya bu na ne demeli canım
olsun sen beni bende seni sevelim arkadaşım ya napalım
hem sen benim listemde en üst sıradasın bak haa.s.:içelim::sm_cool::roflol:a.s:enbuyukkk::hooray:kaydirigubbakcemile5

iyi pazarlar canlarımmmmmmm

iyi pazarlar canlarımmmmmmm

canım sanada iyi pazarlar çok yorgunum ya deli gibi iş yaptım bugün ama kk ya girmeden dinlendiğimiaanlayamam hele bide senin gibi canım arkadaşlarım olmadan !
keyifli sohbetler canım!a.s.:1hug:

her kadın özeldir dienlerden değil misiniz arkadaşlar burada kaç kişiyiz ama kaç kişi adı var nerde sevgiler sevdikleriniz sevenleriniz arkadaşlar! herkes birbirine küs mü yoksa allah allah şaşırdıııımmmm!

Günaydın,günaydın Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta... Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır... Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…