KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

valla canım ben hiç düşünmüyodum aslında evliliği ama canım kocacıgımı bi gördüm tabii aşık oldum saolsun annemde hemen işi rayına oturttu evlendık :):) ama lara takılmamak lazım bence :) seviosan eger :)

öyle mi dersinevlenmek çooook büyük sorumluluk gibi geliyor bana, bir de iş ciddiye binince değişir belki diye çok korkuyorum. erkekler değişir diye korkutuyorlar ya hani...

ben de bir gördüm aşık oldumm valla sabah birbirimizi gördük, akşam sevgili olmuştukk

senin kocişin değişti mi 3 senede? bir canavara dönüştü müüü

noldu kız neden kızdırdı seni bakam???

benim dün kontorüm bitti, dün gece de geç uyuduğum için bugün geç kalktım.
sonra da saat 17.30 gibi çıktım kontör aldım.
mesaj attım beyimize neymiş tüm gün mesaj yazmamışım merak etmiş.
zaten ben sinirliydim, madem mesaj bekliyor alsaydı da bi kontör gönderseydi bana,akşam akşam kontör aradım.
öyle işte ama çok kızdım ona odun iişteeçam ağacı ne olacakkk

aradı da cvp alamadı mı yoksa sadece msj atıp bekledi m?

Kızlarrr. Defne de öldü bugün yaaa. Ben hala şoktayım

valla ben de çok şaşırdım. ama etrafımda genç yaşta insanların vefat ettiklerini gördükçe artık Allah büyük demekten başka bişey yapamıyorum...bebeğine çok üzüldüm henüz 1.5 yaşında...ona kim annesi gibi bakacak ki...

Evet . Gerçekten vadesi dolan gidiyo. Rabbim ne bir dakika ileri ne bir dakika geri bırakıyo (( Herşey öyle yalan ki . . . O yüzden hanımlar eşlerimizle ne kadar iyi geçinirsek ne kadar iyiolursa aramız o kadar mutlu oluruz şu kısacık hayatta...

aradı da cvp alamadı mı yoksa sadece msj atıp bekledi m?

yok canım yokk ne araması. parasına kıyıp da kontor aldığı yok ki.
mesaj hakkı vardı mesaj atar anca...
sinir ediyo beni yaa...bana akşam dışarı çıkma aklım sende kalıyor demeyi biliyor ama bi kontör alıp gönderse ya çok iş mi?
insan muhtaç oldugundan değil ama düşünüldüğünü hissetmek istiyor işte bazen...
odunn işte

ee haklısın o zmn cnm. dicen o zmn merak eden arar die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…