KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ugrarım yarın bi ara görüsmek üzere.. adını bilmiyorum ama tanıstıgmza memnun oldum :80:

pelishim bir sorunmu var bebek olmuyor yoksa henüz düşünmüyormusun...yazdıklarından bir sorun olduğunu düşündüm umarım öyle değildir

pelishim bir sorunmu var bebek olmuyor yoksa henüz düşünmüyormusun...yazdıklarından bir sorun olduğunu düşündüm umarım öyle değildir

bebeğim 2 sene önceki düşükten sonra 1senedir deniyoruz henüz olmadı ama bilinen herhangi bi sorun yok

bebeğim 2 sene önceki düşükten sonra 1senedir deniyoruz henüz olmadı ama bilinen herhangi bi sorun yok

bebeğinin düşmesine üzüldüm canım...Allah inşallah en kısa zamanda verir bebişinizi size.bende temmuz ayı gibi hamile kalmayı düşünüyorum tabi kısmetse ama korkuyorum çünkü etrafımda normal yollarla hamile kalamayan o kadar çok arkadaşım varki.

inşallah canımmmm...bir ara cinsiyet belirleme yöntemlerine takmıştım şimdi aman sağlıklı olsunda diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…