meleğimmm ben de çıkayım artıkk uykum geldii
yarın yine gel bakk özletmee
![]()
tamam gelicem iyi uykular ozaman sana rüyanda sewdiceğini görrr öpüyorum kocaman görüşürüz yarın ehuhuh:79::79::79::79:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meleğimmm ben de çıkayım artıkk uykum geldii
yarın yine gel bakk özletmee
![]()
tamam gelicem iyi uykular ozaman sana rüyanda sewdiceğini görrr öpüyorum kocaman görüşürüz yarın ehuhuh:79::79::79::79:
ben geldim kızlarayy başıma gelenler bugün :2: :2: anca girebildim nete oturupta
maşaallah maşaallah gevezelik yine almış başını gitmiş tamda topiğe yakışır biçimde :)
pelishhhh ayy canım benim sen dün temizlik yapcam diye gittin başına neler gelmiş öylee![]()
iyi akşamlarr![]()
pelishh geçmiş olsun,hayatımda ilk defa böle bi kaza geçiren duyuyorum yanigelmiş seni bulmuş,neyse ki çatlak kırık yok.ucuz atlatmışsın:44:
Sormaaa :2: ne kadar enteresan atraksiyon varsa buluyo zaten beni.Evet cnm çok şükürler olsun kırık çatlak yokk 2-3 gün fazla sallamıycam ayağımı okadar :2: Ya zaten sarkmış vidalarından dokunmıym de düşmesin dedim içimden dokunmadan düştü ya![]()
evde bu tarz şeylere dikkat etmek lazım.bugün yarın derken tamir edilmesi gereken şeyler başımıza iş açabilir.bi de bebek mi bekliyosun sen?
selammm h.g![]()