ayyy ben de doğururum o zamanaa kadarr beşik kertiği ederiz bizimkilerii
ayyyyy ne güzel oluurrr biliyomusunnn ama biz eryaamnda otururz glb kaynanama yakın olcam bide aşkımın işine ondan ama görüşürüzzz bize gelirsin size gelirim eheheh hem bana yemek öğretirsin belkim ehuhuhu:)))))))) sende ailenden uzak olucan dimii e biz annelerimizle nası görüşcez yaa ayda bikere gelebilirmiyiz ki ewimize ben özlerim annemi babamı(
beşik kertiğiii ehehe tmm süper fikirrrr bnim oğlum senin kızın olursaa kızına çok cici bi kaynana olurum tmmmı içini ferah tuttt
eğer ikinizin de kızı olursa hangisi gzlse seçer oğluma alırım o zmn ehehehe
beşik kertiğiii ehehe tmm süper fikirrrr bnim oğlum senin kızın olursaa kızına çok cici bi kaynana olurum tmmmı içini ferah tuttt
bizim kızlar senin oğlanın başını döndürür kızzz
çok fettan olmasın da zillilerr
aman neyse vazgeçtim ben. analarına çekerlerse yüzük isterler oğlumdan. başını şişirirler benm meleğimin. benden de iyi kaynana olur haa eheheh
bizim kızlar senin oğlanın başını döndürür kızzz
çok fettan olmasın da zillilerr
eyvahhhhhh minnak melekimm bak bize ne dediii
seni cadı kaynana seniiii
yüzük de ister düğün de ister ohhh olsunn oğluşunun aklı kalırsa mecbur alırsınn
ben şeey istiyorum böle kaşlarımı çattığımda tmm annecim desin otursun istiyorum öle bi otorite kurmak istiyorum yawrucağımın üstünde inş olur pek sağlıklı diil blki ama en büyük hayalim bananee istiyomda istiyom hehehebide şey takwime göre cinsiyet belirlemek mi ne öle bişy duydum o doğruysa onu yapmak istiyorum ilk önce oğlum sonra kızım olsun yada iki tane olum olsun :)))))
eyvahhhhhh minnak melekimm bak bize ne dediii
seni cadı kaynana seniiii
yüzük de ister düğün de ister ohhh olsunn oğluşunun aklı kalırsa mecbur alırsınn
ben şeey istiyorum böle kaşlarımı çattığımda tmm annecim desin otursun istiyorum öle bi otorite kurmak istiyorum yawrucağımın üstünde inş olur pek sağlıklı diil blki ama en büyük hayalim bananee istiyomda istiyom hehehebide şey takwime göre cinsiyet belirlemek mi ne öle bişy duydum o doğruysa onu yapmak istiyorum ilk önce oğlum sonra kızım olsun yada iki tane olum olsun :)))))
valal öyle olucak nabalım. aman o da sizinki gibi kız bulmuş alsın tabi yüzük cnm bekletmesin kaçırır sonra elinden
kur otoriteni canım ben de otoriter bir anne olurum sanırım disiplinsiz davranmasını hiç istemem
bacım o takvim şeyy çin takvimii benim ablam ona göre yaptı 2kızından sonra oğluşu olduu
ama ben ikizlerim olsun istiyorum yaa tek doğumda çocuk işinden kurtulmak istiyorumm biri kız biri oğlann
valla cnm benm bi yiğenim vardı çocuğa bi kaş çatıodum küstüm diodum yaramazlık yapınca. g,d,p bi köşede sessizce ağlıodu balım benm. öle mazlumdu ama oğluma oğlum yapma hayır diorum. bakıo böle dikaktli dikkatli. sonra bidaha denio gene hayr diorum. sonra bırakıo arkamı dönünce bidaha yapıo. o kadar beter benm oğlum. sen istediin kadar otorite kur o nasılsa karakteri öle olur :))
ayyy oda büyük oynamak yaaa doğumdan çok çok korkuyorum zaten sezryn yaparım çok büyük ihtimaall ama iki tane bebe aynı anda çıkmaz bu bünyeden bence sende tek tek pap hem heyecan olur ehehehe
bu arada ablamda da bi velet var 3 yaşındayken bile annesi yapma oğlum dur felan diince viviviviiv diye ağsını yansılardı. hala çok beter. annecim rica edersem bilgisayarı açarmısın de açıcam diyo ablam. anne aç şu bilgisayarı dedim sana diyo inatla
ayyy oda büyük oynamak yaaa doğumdan çok çok korkuyorum zaten sezryn yaparım çok büyük ihtimaall ama iki tane bebe aynı anda çıkmaz bu bünyeden bence sende tek tek pap hem heyecan olur ehehehe
benim ablamın oğlu da mutfak dolaplarını söküyo, fırının kapağını açıp fırına basıp tezgaha çıkıyo, buzdolabina tırmanıyo, prizleri söküyo, geçen gün kadının yeni aldığı perdeyi makasla doğramış
benim ablamın oğlu da mutfak dolaplarını söküyo, fırının kapağını açıp fırına basıp tezgaha çıkıyo, buzdolabina tırmanıyo, prizleri söküyo, geçen gün kadının yeni aldığı perdeyi makasla doğramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?