KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ayyyyy ne güzel oluurrr biliyomusunnn ama biz eryaamnda otururz glb kaynanama yakın olcam bide aşkımın işine ondan ama görüşürüzzz bize gelirsin size gelirim eheheh hem bana yemek öğretirsin belkim ehuhuhu:)))))))) sende ailenden uzak olucan dimii e biz annelerimizle nası görüşcez yaa ayda bikere gelebilirmiyiz ki ewimize ben özlerim annemi babamı:((

yaa yine seninkinin işi düzeni kurulu bebişimm biz memur olcazz o yüzden tam olarak belli değil ama büyük ihtimal ankara da oluruzz:8: sincan da ev var orda otururuz belkiii:7:
ben annemsiz duramam yaaa bitanemm hergün ararız artık ne yapalımmm.. ayda bir de çıkar geliriz annişlerimizin yanına amaa ben herüfü bırakıp nasıl geleyim aklım onda kalmaz mııı:27::27::27:

bizim kızlar senin oğlanın başını döndürür kızzz:1::1::1:
çok fettan olmasın da zillilerr:1:

aman neyse vazgeçtim ben. analarına çekerlerse yüzük isterler oğlumdan. başını şişirirler benm meleğimin. benden de iyi kaynana olur haa eheheh :32::32:

aman neyse vazgeçtim ben. analarına çekerlerse yüzük isterler oğlumdan. başını şişirirler benm meleğimin. benden de iyi kaynana olur haa eheheh :32::32:

eyvahhhhhh minnak melekimm bak bize ne dediii:5::5::5:

seni cadı kaynana seniiii:1::1::1::1:

yüzük de ister düğün de ister ohhh olsunn oğluşunun aklı kalırsa mecbur alırsınn:60::60::60:

bizim kızlar senin oğlanın başını döndürür kızzz:1::1::1:
çok fettan olmasın da zillilerr:1:

ben şeey istiyorum böle kaşlarımı çattığımda tmm annecim desin otursun istiyorum öle bi otorite kurmak istiyorum yawrucağımın üstünde inş olur pek sağlıklı diil blki ama en büyük hayalim bananee istiyomda istiyom hehehe:1::1: bide şey takwime göre cinsiyet belirlemek mi ne öle bişy duydum o doğruysa onu yapmak istiyorum ilk önce oğlum sonra kızım olsun yada iki tane olum olsun :)))))

yüzük de ister düğün de ister ohhh olsunn oğluşunun aklı kalırsa mecbur alırsınn:60::60::60:

valal öyle olucak nabalım. aman o da sizinki gibi kız bulmuş alsın tabi yüzük cnm bekletmesin kaçırır sonra elinden :70:

ben şeey istiyorum böle kaşlarımı çattığımda tmm annecim desin otursun istiyorum öle bi otorite kurmak istiyorum yawrucağımın üstünde inş olur pek sağlıklı diil blki ama en büyük hayalim bananee istiyomda istiyom hehehe:1::1: bide şey takwime göre cinsiyet belirlemek mi ne öle bişy duydum o doğruysa onu yapmak istiyorum ilk önce oğlum sonra kızım olsun yada iki tane olum olsun :)))))

kur otoriteni canım ben de otoriter bir anne olurum sanırım disiplinsiz davranmasını hiç istemem:37:

bacım o takvim şeyy çin takvimii benim ablam ona göre yaptı 2kızından sonra oğluşu olduu :8:

ama ben ikizlerim olsun istiyorum yaa tek doğumda çocuk işinden kurtulmak istiyorumm biri kız biri oğlann :70::70::69:

hahahahahyt hiç gülceğim yoktu inanmıyom sizeee yahuuuu ama bnim kızımda isterse yapcan tabi yanii ne o öle kız alıyon herhlde aaaaaaa eehheheheh ayyy hiçte kvga edemem haaaa kesin o cadoloz kaynanam bnim iliğimi kemiğimi kurutcak:59::19::19::19::19::19::19:

valla cnm benm bi yiğenim vardı çocuğa bi kaş çatıodum küstüm diodum yaramazlık yapınca. g,d,p bi köşede sessizce ağlıodu balım benm. öle mazlumdu ama oğluma oğlum yapma hayır diorum. bakıo böle dikaktli dikkatli. sonra bidaha denio gene hayr diorum. sonra bırakıo arkamı dönünce bidaha yapıo. o kadar beter benm oğlum. sen istediin kadar otorite kur o nasılsa karakteri öle olur :))

kur otoriteni canım ben de otoriter bir anne olurum sanırım disiplinsiz davranmasını hiç istemem:37:

bacım o takvim şeyy çin takvimii benim ablam ona göre yaptı 2kızından sonra oğluşu olduu :8:

ama ben ikizlerim olsun istiyorum yaa tek doğumda çocuk işinden kurtulmak istiyorumm biri kız biri oğlann :70::70::69:

ayyy oda büyük oynamak yaaa doğumdan çok çok korkuyorum zaten sezryn yaparım çok büyük ihtimaall ama iki tane bebe aynı anda çıkmaz bu bünyeden bence sende tek tek pap hem heyecan olur ehehehe:64::64::64::64:

valla cnm benm bi yiğenim vardı çocuğa bi kaş çatıodum küstüm diodum yaramazlık yapınca. g,d,p bi köşede sessizce ağlıodu balım benm. öle mazlumdu ama oğluma oğlum yapma hayır diorum. bakıo böle dikaktli dikkatli. sonra bidaha denio gene hayr diorum. sonra bırakıo arkamı dönünce bidaha yapıo. o kadar beter benm oğlum. sen istediin kadar otorite kur o nasılsa karakteri öle olur :))

bu arada ablamda da bi velet var 3 yaşındayken bile annesi yapma oğlum dur felan diince viviviviiv diye ağsını yansılardı. hala çok beter. annecim rica edersem bilgisayarı açarmısın de açıcam diyo ablam. anne aç şu bilgisayarı dedim sana diyo inatla :P

ayyy oda büyük oynamak yaaa doğumdan çok çok korkuyorum zaten sezryn yaparım çok büyük ihtimaall ama iki tane bebe aynı anda çıkmaz bu bünyeden bence sende tek tek pap hem heyecan olur ehehehe:64::64::64::64:

ben de öle düşünürdüm ay ne gzl olur felan derdim ama biri bile yetio ikisiyle nasıl başa çıkardım bilmiorum.

bu arada ablamda da bi velet var 3 yaşındayken bile annesi yapma oğlum dur felan diince viviviviiv diye ağsını yansılardı. hala çok beter. annecim rica edersem bilgisayarı açarmısın de açıcam diyo ablam. anne aç şu bilgisayarı dedim sana diyo inatla :P

benim ablamın oğlu da mutfak dolaplarını söküyo, fırının kapağını açıp fırına basıp tezgaha çıkıyo, buzdolabina tırmanıyo, prizleri söküyo, geçen gün kadının yeni aldığı perdeyi makasla doğramış:5::5:

yaa tatlım ne bileyim 2kere hamile kalmak demek, 2 kere vücudun deforme olması demek...işten 2kere izin almak demek... hem 2tane olurlarsa birbirleriyle de oyalanırlar bir süre sonraa:70::70:
ikiz isterim de isterim işteeee:1:

benim ablamın oğlu da mutfak dolaplarını söküyo, fırının kapağını açıp fırına basıp tezgaha çıkıyo, buzdolabina tırmanıyo, prizleri söküyo, geçen gün kadının yeni aldığı perdeyi makasla doğramış:5::5:

aaaaaamn allahımmm bnim çocuğuum böle yapsaaaa oturur ağlarımm sinirdeeeen hiiiiiiiiiiiiiiii çok kötüüü yaaaa oofff bnim çocuğum ypmasın öleeeeee şeylerrrr :59::59:

benmki beni kapıdışarı etti bikere. sonra geçengün tuvalet aynasına çıkmış bi de oturmuş ta köşesine gzlce. ruj elindeydi ki ykaladım. ertesi gün yemek masasına çıkmış, laptobun üzerinden geçmiş. kalem almış eline tam inmeye çalışırken havada yakaladım. bunlar son yaptıkları. öekmeclerim kilitli hep sadece çorapların olduğu kilitli değil. ordan da çorapları alıp lavabonun içine atıo hep. prizlerim korumalı ama dediğin gibi sökmeye çalışıo.. akvayumun kenarlarındaki silikonları sökmeye çalışıo bakalım evi ne zmn su basıcak allah korusun yaa... offf offf bunlar bazıları tabi...

Back