sen de dicen aslında yaparım ben ama evlernince çok kilo alınıomuş. senin o fit vücudun bozulmasın diye ben sana bi çeşit yapıcam yeter diceksin ehehehe
işte sorunda ordaa bir yüzüğüüüm olsaaa atmazmıydım beeee bacıımmmm atmazmıydıııım ühhhüüüüüüüüüüyaaa hamileyken göbişe bişy sürülüyomuş çatlamıyomuş onu nie ypmadın yoksa yalan mı bide bişyi çok merak ediyorum çok çok özel ve ayıp ama sormiyim burda dimi yasak mı:s pek bilmiyom daa yada şöle soriyim sen anla hamileyken şeeey şeeeeeey şeeeey
bnimde ellerim bombo ş gözümde yaşlarlaaaaaa... napsakki yaa bizmi alsak yüzüklerii sürpriiizzz falan diye
bnimde ellerim bombo ş gözümde yaşlarlaaaaaa... napsakki yaa bizmi alsak yüzüklerii sürpriiizzz falan diye
aaaaa inanır mısın aynı cümleyi kurdum onaaaklın yolu birr
dedi kiii hepsinden azıcık azıcık yerim bişey olmaz merak etme sen yapp
ben de önüne 3 çeşit peynir,ekmek,sucuk koyarım otursun yesin 3çeşitt
beğenmiyosa tek çeşit tost yapsın bunlarla
yasak diil sanırım cnm.. rahat ol. geçen biri bayaa bişiler sormuştu bu tarz topikten.. burdan yetkililere seslenek. eğer yasaksa uyarın önce emi eheheheh krem konusunda sürdüm ama ne çare... yağ içinde kalıodum hergün ama gene de oluo işte vücuda göre değişio. bi arkadaşımda hiçbişi yok diğerinde dünya haritası gibi. şükür bende aşırı değil ama gene de var. bişiler kullanıcam bakalım bi de spor felan yaıorum arada.. kondisyon bisiklti alıp baldırları da çalışıcam bakalım... diğer sorun da doğrumu anladım bilmiorum ama kişiye göre değişio cnm. son aya kadar yapan bile var.. ilk ayda bırakan da var...
heee sevgililer günü hediyesi al işte puhahahaha
hummm inş sporlaaa falan düzelir canımmm yaaa bnde o yağ mağ falan duydum onun rhtlığı wardıı... o soru içinde özür sevgilimlen konuştuk bugün bebek mebekte onun merakıydıbu bnmde bi bilgim yok bi soriyim dedim teşekkürleerr ediyoruuuuuum
tek taşımı kendim aldımmm diye şarkı söyleyerekten derbeder olcamm yafrim bu gidişlee
benim sevdiceğim zaten 26 yaşında, evlenene kadar 30 olacak adam yaa ühhüüüüü
çocuğumuz ona dede der artıkınn
süper fikir
ne demek cnm önemli değil. bu arada sen kaç yaşındaydın cnm.. bi de kızlar nerede oturonuz siz bakam. tabii cvplamak zorunda diilsiniz.. merak sadece...
ne demek cnm önemli değil. bu arada sen kaç yaşındaydın cnm.. bi de kızlar nerede oturonuz siz bakam. tabii cvplamak zorunda diilsiniz.. merak sadece...
ayyy çok mu yaşlı diosunnn benim sevgilim 30 yaşındaaa ayyyy ozaman bu yıl ewlenmemiz lazım 31inde bi çocuk yapsak 33ünde bi çocuk tmm oldu bitti biri 20 yaşındayken aşkım 51 olur öteki 20yken aşkım 53 olur bn de 42 yle 44 olurum teey teeeeey
ayyy çok mu yaşlı diosunnn benim sevgilim 30 yaşındaaa ayyyy ozaman bu yıl ewlenmemiz lazım 31inde bi çocuk yapsak 33ünde bi çocuk tmm oldu bitti biri 20 yaşındayken aşkım 51 olur öteki 20yken aşkım 53 olur bn de 42 yle 44 olurum teey teeeeey
bizz kocişimiz olsa da yanında uyusak diyoruzz sen kocişini bırakıp nete giriyosun bacımm
hevesimi alınca ben de mi böyle olcamm yoksaaa
ben 21 :) izmirde oturuyoruuummm :) inş ankarada otururum seneye felaaan:)
inşallahhh inşallahhhh ben de ankara da otururum bu sene olsa da olurr
yok cnm bence geç değil. erkek dediğin 30unda makbuldür. biz de öle evlendik. adam dediin ağır olsun :)))
kızım adam içeride horultusu bilem gelio buraya kadar. kaçmıo ya yani. gene gidip uyuycaam yer onun kolları cnm. hem onu da uyuttum oğlumu da uyuttum kollarımda öle geldim yanınıza..
bi de komşu olurmuşunuz ay ne gzl olur haa
komşu olalımmm çankaya da oturalımm minnak melekimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?