Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım elma ve kirazdan sonra eşantiyon olarak bi de muz veriyolar demedi deme.. sonra hönk diye kalakalırsın![]()
![]()
aman ne bilim belli olmuyor erkeklerin işi...sen iyi tanıyorsundur canım o yüzden girme depresyona filan..eee ne yapıyor peki evlilik için zemin hazırlıyormu yokssa öle bekliormu
ben kalırım vallaaaa bakar bakar kalırımmm
kaçacak delik ararsam aynı evin içinde kovalamaç oynarız artıkınnn![]()
ya şu fırsat siteleri var ya onlara bakıyordum ıste onlarda gunluk bole kacamaklar ıcın tatıl yada guzellık ustune felan ındırım yapıyorlar su trendyolun mekan tatıl yemek versıyonu onları dusunuorum ben sızce kızlar??
bacım hangi site onlar bana mesaj la isimle yazsana. merak ettimmm ben de isteremmm![]()
datlum kış günü en ii kayak yerlerine gidilr sanırım.Gerçi erken rezervasyonla antalyaya gidicem inş 1 aysonra..Şansıma havalarda ii olsa![]()
dünyaaaaaaammmmmm canım arkadaşımmm bak sana daha daha içim kaynadı şimdiii![]()
yok okul bitene kadar zemin memin yokkk
bi tek nişan yapalım demişti. para biriktirmişti,
ama babası parayı aldı kendisine lazımmış
bizim nişan işi yattııııı![]()
adamı düz duvara tırmandırılar valla
ben kalırım vallaaaa bakar bakar kalırımmm
kaçacak delik ararsam aynı evin içinde kovalamaç oynarız artıkınnn![]()
hahahhahahahhahahha![]()
sey meyve sevmez oldum su dakkadan sonra![]()
hahahhahahahhahahha![]()
sey meyve sevmez oldum su dakkadan sonra![]()
süleee yafrimm sen nereye gitmek istersin hemencik ayarlayalım...ağva şimdi çok soğuktur donarsınız orada...izmire gelinn ben burda her ttürlü konforu sağlarım size
izmir çok uzak bacım yaaa keşkemm yakın olaydıkk
izmir e ancak yazın gelebilirizz sana haber uçururum o zaman yavru kuşummm
üff o nasıl babaymış yaaa genelde kaynanalar beter olur sen babadan çekcen desene![]()
valla cnm mart havasına hiç güvenemiyorumm düğünümün haftası kar yağmıştı =)) ama güney farklı tabi inş iyi olur..Sende güneye doğru geç cnm gerçi deniz mevsimi diil ama kıbrıs daha iimartta güzel olur havalar merak etme tatlımm:80:
ben kayak mayak bilmem valla düşüp bi yerlerimi kırarım kesinn
deniz çocuğuyum ben hayatımda kar görmemiş insanımm![]()
adamı düz duvara tırmandırılar valla![]()
merak etme canımmm zamanı gelince seversin![]()
![]()
valla cnm mart havasına hiç güvenemiyorumm düğünümün haftası kar yağmıştı =)) ama güney farklı tabi inş iyi olur..Sende güneye doğru geç cnm gerçi deniz mevsimi diil ama kıbrıs daha ii
yafrimmm ben mersin deyim zatenn Alanya ayağımızın altında oraya geçerim belkimmm inşallah yani sanırsammm![]()
ayyy ben ve sevmek :) cok zıt seyler gıbı yaa:)
sevgulusum evlenınce cok ugrasacak benle cok:)
canım martta hava güneydede serin olur ama nisanda kıbrısta sezon açılıyor..kıbrısı kesinlikle öneririm biz balayına kıbrısa gitmiştik rüya gibiydiiiiiiiiiiii![]()
canım martta hava güneydede serin olur ama nisanda kıbrısta sezon açılıyor..kıbrısı kesinlikle öneririm biz balayına kıbrısa gitmiştik rüya gibiydiiiiiiiiiiii![]()
aa süper![]()
beklerim bacumm