• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

wenars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
1.681
21
66
İçel Mersin
hanımlaaaar ben kk yı aralık ayında keşfettim
baktım ki burada benim gibi sıcak kanlı bol bol insan var her gün girdiğim ilk site oldu burası
bazılarınızı çokk çokk sevdim
e azıcık gevezeyim de :1:
Burası da yeni hanımların gevezelik ettiği topik olsun
çekinmeyin gelin gelin:70:

Eklentiler

• $simli1.gif
    $simli1.gif
    40,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $b-358749-halay_%C3%A7eken_iskeletler.gif
    $b-358749-halay_%C3%A7eken_iskeletler.gif
    24,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
:1: :1: :1: bende geldim bende :3: çok yeni değilim ama gevezelikte üstüme tanımam :66:

slm canım.topiğin hayırlı olsun.seni diğer konulara yaptığın yorumlardan biliyorum....

hoşbulduk.paylaşımda bulunmak güzel.bende bir sene falandır üyeyim buraya.bağımlılık yapıyo gerçekten burası.bigün girmesem aklım burda kalıyo:)

hoşbulduk.paylaşımda bulunmak güzel.bende bir sene falandır üyeyim buraya.bağımlılık yapıyo gerçekten burası.bigün girmesem aklım burda kalıyo:)

aynen benim de öyle:1:
bir kaç kez sevgilimle buluşmaya geç kaldım hatta adam soruyo neden geç kaldın diye:27:
KK nın başından kalkamadım diyorum garip garip bakıyor :53:

içkim yok sigaram yok kumarım yok, bi KK var ona da karışmayın diyorum :87:

selam ben yeni değilim eski üyeyim ama gevezeyim olurmu şekerim:71:
topiğin hayırlı olsun bu arada

aynen benim de öyle:1:
bir kaç kez sevgilimle buluşmaya geç kaldım hatta adam soruyo neden geç kaldın diye:27:
KK nın başından kalkamadım diyorum garip garip bakıyor :53:

içkim yok sigaram yok kumarım yok, bi KK var ona da karışmayın diyorum :87:

ilahi sende:)benim eşimin haberi yok o yüzden o işteyken bakınıyorum yoksa haberi olsa bende ihmal ederim heralde:90:

selammm kızzlar aslında ben yenı degılım ama sürekli gelemiyordum yani anlayacagınız sil bastan yaptım kk tekrar geldım:)

merhabaa bende geldim,bende yeni sayılırım,bu arada topic süper umarım yeni dostluklarda kurarız burada :21:

Back