• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kk da sigara içineler,içmeyenler,bırakanlar ...hadı bakalım

sigara içiyormusunuz içmiyormunuz

• Ankete Katılan
    330

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
arkadaslar bu pıs ıllet kk da kullananlarmı cok kullanmıyanlarmı bırakanlar varmı bırakmayı dusunenler hayır bırakamam dıyenler varmı gorelım bakalım durumumuz neymıs
ılk benden gelsın malesef kullanıyorum

ya bunun bir illet oldugunu hepimiz biliyoruz zıkımın teki velhasıl ne yapalımmki içiyoruz ha bırakmak isterim fakat olmuyor olmuyor zati fazla içmiyorum 1 paket 3 4 günde yetiyor yani ne yapayım zati heryer yasak balkonlara kaldık

bende bugün bıraktım bakalım neolucak hayırlısı.
zaten boğazım kötü. birkaç gün içmem mümkün olmaz.sonrasında da içmemeye kararlıyım.
Kendime yakıştıramıyorum.

Bir dönem maalesef kullandım. Ama çok şükür ki bıraktım.
Sigarasızlık öldürmez insanı. ırade gösterince bırakılıyormuş ben kendimde bunu gördüm.

içiyorum elimden gelse kökünüde içecem ...zıkkımın kökünü içeyim ben en iyisi...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

göz göre göre niye kendime zarar vereyimki bayanssulusmile
hayatım boyunca sigarayı ağzıma sürmedim sürmemde :umursamaz:
kullananıda hiç anlamamışımdır, ne zevk alırlar o dumanı içine çekmekten :bbo:

32 yaşındayım hiç denemedim bile...
inşallah içen arkadaşlarımda bir an önce bırakırlar...

40 kısı goruntulemıs 8 kısı oy kullanmıs eee be kızlar goruntulursunuzda ımmecı bır çıok ettıremıyomusunuz
kaydirigubbakcemile3ne diyosun bacım türkçe konuş anlaşılmıyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neyse şaka bir yanada benm bırakmam lazım bu mereti -tatlicadiarzu- 7.50 lira oldu ama malesef... tam gaz devam üflemeye:delphin:

kaydirigubbakcemile3ne diyosun bacım türkçe konuş anlaşılmıyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neyse şaka bir yanada benm bırakmam lazım bu mereti -tatlicadiarzu- 7.50 lira oldu ama malesef... tam gaz devam üflemeye:delphin:
amanin 7.5 mu akannehir
ayda kaç yapıyor. o parayla ben neler neler alırım zemuszemus kendime ciciler alırdım, duman yerine bayanssulusmile

İçiyorum malesef :delphin:
Zararını görmüyor muyum elbette çok fazla görüyorum ama şu ara malesef bırakmam mümkün değil.Kendimde o potansiyeli görmüyorum.
Zam geldi 4,5 lira oldu bütçemi çok fena zorluyor ama eşim gelsin askerden beraber bırakıcaz diye konuştuk.Bebek istiyoruz Malum onun için de sigaranın olmaması lazım bakalım hayırlısı.İnş aklım başıma gelir ne diyeyim

kusuruma bakmayın kızlar benım cadı seslendı aceleyle yazdım mealini yapim hemen

40 kişi konuyu görüntülemiş 8 kişi oy kullanmış bir mause çık dedirtmeye bakar

şimdi oldumudelikafadulden

kusuruma bakmayın kızlar benım cadı seslendı aceleyle yazdım mealini yapim hemen

40 kişi konuyu görüntülemiş 8 kişi oy kullanmış bir mause çık dedirtmeye bakar

şimdi oldumudelikafadulden

Back
X