- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
Bi arkadaşımız vardı ismini söylemeyim şimdi. anneler günü çekilişimizde kafamçokkarıştı
ama Herkezi işletiyor falan "ece" ile güzel bi dalga geçmişlerdi (şaka olarak) yazık kuzumda inanmıştı ŞenizŞeniz
sonra düşündüm taşındımm veee bu arkadaşımı bigün aradım işte kargon şurada kalmış falan diye akannehirakannehirakannehir
ama o kişiyi çok seviyorum bilsin kötü amaçla yapmadım :roflol::roflol:
üşüştün mü hemen topigime
hakketen kimi aramıştın loooo-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: speedyim süppersin ya
o arkadaşımız gelip okusa keşke
az mı dalga geçti benimle ya olumunekankayizsmile
hakkatn napıyo acaba bi ara arıyımda konuşalım uzunn uzun
ahada 2. üşüşen:mymeka:
bilmem kendisi nerede acaba merak ediyorum..
sabahtan gelir o arkadaş :jeyyar:
eee ozaman napalım sabah görür bakar okur. :jeyyar:
şakkıdı
bi konu vardı işte yumurtlama gününde kocasıyla ilişkiye giriolarmıs bebek için ogun yumurtlama günüymüş kadının kocasına sölemiş adamda pc oynadı benle yatmadı diye küsmüştü kadın çok gülmüştüm valla
:roflol::roflol::roflol:yarıldımmmmmmmm
Sonracığıma, bigünde bizim kızlarla bi konuyu geyiğe çevirmişiz laflıyoruz. (her zamanki gibi sonunda ban yiyor tabi bazılarımız) Birbirimize tonlarca laf sayıyoruz gırgırına. Biz birbirimize alınmıyoruz ama bizim söylediklerimize alınan bir üye "aman Allahım inanmıyorum, ne biçim konuşmalar bunlar, inanamıyorum" dedi.
Hayatımda ilk defa kınandım he
Hep bu tatlicadıarzu ve gurbaa yüzündenalsanaalsanasmile
:roflol::roflol:
Sene 2007, günlerden 14 Şubat. Sabah işe geldim çayımı aldım, her zamanki gibi K.K yı açtım bakınıyorum. O zamanlar ana sayfada sohbet vardı millet habire beni konuşuyor. Allah Allah dedim hayırdır inşallah.Yine naptımkikafamçokkarıştı
Ay bi baktım ana sayfanın üstünde bana benzeyen bir kadın, yok la bu benim.
Meğer benim herif sen tut Kazenle anlaş,sevgililer günü şeysi yap, jesti yani. Nasıl mutlu olmuştum, nasıl:asigim:
Habertürk'te filan çıkmıştık K.K olarak, tabi K.K'ya katılan üyeler de cabası o gün.gamyoncuiremsu
ne zaman kullanıcı adın gözüme ilişse o günün aklıma geliyo nedense:icecream:
süperdi bence enişteye tekrar bravo valla süper bi düşüncealkisalkisalkis