- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- Konu Sahibi KarKralicesi
biride vajinamın şekli değişik bikini giyince rahatsız oluyor fil gibi yazmıstı kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir, konu sahibinin bana okypete, seni kkda yorumlarından biliyorum. sen sadistsin, dediği aklıma geldi bak şimdi.
bende evet, demiştim ,öyleyim.:hulya:
dur ,şu dışardaki, sokak kedisinin kuyruğuna teneke bağlayım biraz mutlu olayım geliyorum:roflol::roflol:
biride vajinamın şekli değişik bikini giyince rahatsız oluyor fil gibi yazmıstı kaydirigubbakcemile3
kendimede bazen çok gülüyorum sempatiksalakcinni bi keresinde yanlış okuduğum bir konuya çok alakasız cevap vermiştim sempatiksalakcinni
arkadaş kısır sıcak suyu ile mi olur yoksa soğuk su ile mi yapılır diye sormuşmuş bende kısır kelimesini farketmeyip acaba dedim bu arkadaş sıcak ya da soğuk su ile mi duş aldığımızı soruyor diye düşündüm ve şöyle yazdım "yaz kış soğuk su ile duş alırım" :roflol:
anacım sonradan üstteki arkadaşların yoruma bir baktım millet çok farklı cevaplar verilmiş dedim başlığa tekrardan bir bakayım meğersem kısırı soruyormuş hemencik düzelttim cevabımı =)
imza: Kısır :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şey
ay ona karinimi tuta tuta gulmstum ya fil gibi nedir yaaa :)))
fil gibi yazmıstı ya hani erkek olsa anlarımda kadının seyi nasıl file benzer yakaydirigubbakcemile3
fil gibi yazmıstı ya hani erkek olsa anlarımda kadının seyi nasıl file benzer yakaydirigubbakcemile3
ya işte olsa o kadarda olmazfil kulagi gibi kiz sende anlasana :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Men gelmişem sempatiksalakcinni
ezbuz hoşlarda bacı şimdi o gittikce yakınlaşanı koysam olmuo olan var olmayan var bi banyoda bi salonda olanı koysam baska yerlerde görüniii amma+18 he sen bendende deliymişin
bide 2009 un enleri secilmişti bende yazdımki galiba kk kartlılar arasından secilmiş tebrik ederim ama gercekten kötü niyetle yazmadım o yarısma kk kartlılar arasında yapılmıs sandım kazen eksi repi bastı hemen millet hurra üzerime geldi acıklama yapıyorum anlamıo kimse dedimki arkadaslar bakın daha önce kartlılara krem gelmişti onun gibi bişi sandım diye biri yazdıki bütün kartlı arkadaslarıma sordum yok öle bişi nerden çıkarıosun saçmalıosun fln sonra biri yazmıski vardı 35 yaş üstüne krem gönderdiler diye o bayan sustu tabi okudu okudu yazmadı ama özür beklerdim acıkcası
üzdüler bilmiyorumkismileohaoldumsmileüzmüler mi seni kıyamam..
he öle deseydin sen de.. bayılırlar zaten adam asmaca oynamaya
ya şimdi bu komik diyeceksiniz de neyse.demeyin amabilmiyorumkismile bu eksi rep nedir ya arkadaşlar?
üzdüler bilmiyorumkismileohaoldumsmile
ben anlatamam şimdi benim üzerimde denersin flnkaydirigubbakcemile3