- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
- Konu Sahibi KarKralicesi
Oyun bölümünde aynı kişi 2 kere eksi rep vermişti banada ne istedi çözemedim walllaha ters düştüm demekki kendilerine sempatiksalakcinni :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece kıyafetleri konum var. 100lerce gece kıyafeti koyuyorum konuya....
bir üye,tanımıyorum. bana o yüzlerce kııyafetten christian diorun bir tuvaletinini beğenmemiş,eksi rep vermiş çok kötü yazmış birde.
şoka girdimm.
dedim herkes yüzlerce kıyafatten herbirini beğenmeyip eksi rep verse ben yanmışım:)
hayır sanki christian dior benim. ben çizdim kıyafeti. birde güzel bir tuvaletti.
öyle kötü değildi.
hayır beğenmedin yaz konuya bu çok kötü beğenmedim ,de.
ne bana eksi rep veriyorsun ki.:))
ha birde, birileri dadanmış. açtığım 3 tane yemek tarifi konum var. gelip gidip yıldızlarını indiriyorlar.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
birde diğer konumun indirmişler. yazık diyorum tabii,değişik bir tatmin anlayışı. :roflol:
valla değiştiresim var ama değiştirmiyorum bunun hareketlisini bulayım onu koyacam kaydirigubbakcemile3 hatta uzun uzunda özelden mesajlastık işte benim avatarım benim kişiliğimi yansıtırmıs onla anılırmısım gibi şeyler öpüşmek üzere olmak çok ayıp arkadaslar buradan sesleniyorum sakınlmaz:sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 benden baskalarınada söylemiş sanırım avatar bakanı ilan ettim kendisinihayda.
ona hatırlatıyor demek. aklı başka yerinde onun demek ki:roflol:
bir üye,tanımıyorum. bana o yüzlerce kııyafetten christian diorun bir tuvaletinini beğenmemiş,eksi rep vermiş çok kötü yazmış birde.
şoka girdimm.
dedim herkes yüzlerce kıyafatten herbirini beğenmeyip eksi rep verse ben yanmışım:)
hayır sanki christian dior benim. ben çizdim kıyafeti. birde güzel bir tuvaletti.
öyle kötü değildi.
ha birde, birileri dadanmış. açtığım 3 tane yemek tarifi konum var. gelip gidip yıldızlarını indiriyorlar.
birde diğer konumun indirmişler. yazık diyorum tabii,değişik bir tatmin anlayışı. :roflol:
Oyun bölümünde aynı kişi 2 kere eksi rep vermişti banada ne istedi çözemedim walllaha ters düştüm demekki kendilerine sempatiksalakcinni :sinifsinif:
valla değiştiresim var ama değiştirmiyorum bunun hareketlisini bulayım onu koyacam kaydirigubbakcemile3 hatta uzun uzunda özelden mesajlastık işte benim avatarım benim kişiliğimi yansıtırmıs onla anılırmısım gibi şeyler öpüşmek üzere olmak çok ayıp arkadaslar buradan sesleniyorum sakınlmaz:sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 benden baskalarınada söylemiş sanırım avatar bakanı ilan ettim kendisini
e sanırım yorum yapmama gerek yok :umursamaz: anladın sen beni oky
niye geçiyosun canım kızın puanını:roflol:
dur dur ne komik olaylar var bende aklıma geldikçe eklerim..bugün bu kadar gülmemiştim hiç, bittim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inadına hareketlisini isterük. hareketli isterük.:roflol:valla değiştiresim var ama değiştirmiyorum bunun hareketlisini bulayım onu koyacam kaydirigubbakcemile3 hatta uzun uzunda özelden mesajlastık işte benim avatarım benim kişiliğimi yansıtırmıs onla anılırmısım gibi şeyler öpüşmek üzere olmak çok ayıp arkadaslar buradan sesleniyorum sakınlmaz:sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 benden baskalarınada söylemiş sanırım avatar bakanı ilan ettim kendisini
e sanırım yorum yapmama gerek yok :umursamaz: anladın sen beni oky
şoka girdimm.
öyle kötü değildi.