- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
gecende bi konu vardı
kızın sevgilisi kızın soyadını kullanmasını istemiyormuş :roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi konu vardı o konuda biri benim yorumlarıma baya baya kıllanmıştı.
Resmen dalaşıyordu bana..neyse bu baya kaşındı sonra ben dedim ki derdin neyse gel özelde halledelim sempatiksalakcinni milletin konusunda bana ne dalıyorsun dedim.
O da bana özel mesaj atmış tek kelime yazmış o da şu ;
' Gerizekalı '
sempatiksalakcinni koptum ya delimidir nedir..Sonra banlandı tabi sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: aman boşver allahtan başka bişey yazmamış, korkuyorum ben özel mesajlardansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
gecende bi konu vardı
MAVİ SANA HA GERIZEKALI HEMDE BİŞŞŞ:mymeka:
Ya yapılır mı bana sempatiksalakcinni
zaten o zamandan beri bende travma oldu o smili kullanamıyorum :icecream: :roflol::roflol:biride ayaklarınızın fotosunu koyun diye konu acmıstı sonunada dondurma yalayan smıley kaydirigubbakcemile3
ay kıyamam ya benşm ikinci hamilelik şüphemdeki durumum geldi:teselli:bide sey var test yapmaya korkuyorum ya hamileysem
:roflol::roflol::roflol: :lepi:ilişkiye girmesini biliyolar. hamile kalmasını ve kızlıgın gittini bilemiyolarkafamçokkarıştı
bu uyarıyı gördüğümde gözümde yalandan ağlayıp mendil elinde laf yetiştiren biri canlanıyor :roflol::roflol::roflol:bide mesela derdim vara konu acılıyor sonra biri istemedigi bişiyi söylüyor konu sahibi diyorki sen yazma bu konuya git kaydirigubbakcemile3 kovuyorkaydirigubbakcemile3
mavi tıklatsana kimdi o tanıdık geldide
BEN DÖVERIM CNM ONU:1hug:
he 2 tane üyelik aldıydı demi son konuda ortaya çıkmıştı naz_... mi öle bişiydi
ya benim anlamadığım bir konuya yorum yapıldığı zaman diğerleri niye üstüne atlar ki?
konu sahibine ağır konuşmuyorsan her kesin düşüncesi farklıdır.
eğer biri ağır konuşursa yapmayın, tartışmayın filan derim.
sonuçta konu sahibine yorum yazıyoruz.
mahalle kavgası gibi oluyor.
çok kıskandım ya tam eşime göre huy neden bana nişanlıyken böyle baskı yapmamış :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
gecende bi konu vardı
böyle bir şey gözüme çarpmıştı ama o banlanmadı CADIARZUBi konu vardı o konuda biri benim yorumlarıma baya baya kıllanmıştı.
Resmen dalaşıyordu bana..neyse bu baya kaşındı sonra ben dedim ki derdin neyse gel özelde halledelim sempatiksalakcinni milletin konusunda bana ne dalıyorsun dedim.
O da bana özel mesaj atmış tek kelime yazmış o da şu ;
' Gerizekalı '
sempatiksalakcinni koptum ya delimidir nedir..Sonra banlandı tabi sempatiksalakcinni
Şey olmuştu bigünde..İki tane konu vardı birbirine çok benziyordu sempatiksalakcinni
Ben de mesajları doğal olarak yanlış yere atmışım sempatiksalakcinni sonra bi baktım ne alaka ben bunu ne zaman yazmışım felan dedim sempatiksalakcinni
Bi de yaprak dökümüyle aşkı memnu konularını karıştırmıştım sempatiksalakcinni yaprak dökümüne tam bir aile dizisi yazcağıma aşkı memnuya yazmıştım sempatiksalakcinni