- 12 Mayıs 2008
- 16.067
- 9
- Konu Sahibi KarKralicesi
ben girmiyorum artık derdim var topiğine.
morallerim bozuluyor stres yapmama lazım.
morallerim bozuluyor stres yapmama lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o ne kıs?
nan hani benim antep fıstığım? alsanaalsanasmile
işte bende en başında bunu söylemeye çalışmıştım bu anlattıklarınız çoğu bir derdim var konusunda yaşanıyor
bu kadar özel hayata inilirse herşey ulu orta anlatırsa bunlar olur... o topikten bu topige yaşananlar taşınır gülünç ve komik duruma düşersiniz
oraya konu acanların bazılarıda zaten bunu istiyor kimi konduramıyor kendine
kimide itiraf ediyor
evet bizde burda toplanırız.
ecoş da aşağıdaydı.
iyiyim canım bebişde iyidir, büyümekle meşgul teyzesi.
tayin işiyle uğraşıyor herhalde fatu.
okullarda kapanıyor yoğundur.
birindede üye foto eklemeye calısıyor ama 6 mesaj fln oldu ekleyemiyor bakıyor olmuyo sonunda ben yazdım işte böyle yapacaksın diye bu yaptı yine olmadı teker teker anlattım yine ekleyemedi sonra baktım bi mesaj ben malmıyım malmıyım ben neden yapamıyorum neden anlamıyorum neden malmıyım ben kaydirigubbakcemile3 ay ne gülmüştüm sonra ögrenmiş eklediki benim gelinliğimin fotosukaydirigubbakcemile3
birindede üye foto eklemeye calısıyor ama 6 mesaj fln oldu ekleyemiyor bakıyor olmuyo sonunda ben yazdım işte böyle yapacaksın diye bu yaptı yine olmadı teker teker anlattım yine ekleyemedi sonra baktım bi mesaj ben malmıyım malmıyım ben neden yapamıyorum neden anlamıyorum neden malmıyım ben kaydirigubbakcemile3 ay ne gülmüştüm sonra ögrenmiş eklediki benim gelinliğimin fotosukaydirigubbakcemile3
şu dizilerin yorumlarının yapıldığı topik var ya oarada kopuyorum bazen.
sanki gerçek hayat gibi yorum yazılıyor. bende kaptırıyorum bazen kendimi yorum yazarken.
mesela aşk-ı memnu da behlül'e aşık olup bihter ölsün diyenlere gülüyorum.
malmıyım demiş pes yani. :roflol:
bide senin resmini yüklemeye çalışmış. :roflol:
bide sey var test yapmaya korkuyorum ya hamileysem