kk ' bın falcı bacıları buraya :)

eğitim ve sağlıkla alakalı uğraşlarım var sağlık okadar önemli bisey değil kücük operasyon :) üniv tercihi yapıcam önmzdeki günlerde...

bir de suratında ızgın bir ifade var.sanırım kızdığın bişileri yapıyr diye ayrılma düşüncesindesin.ya da yaptığı bişiye kızdın ve ayrılma noktasına gelmiştiniz.

bir de suratında ızgın bir ifade var.sanırım kızdığın bişileri yapıyr diye ayrılma düşüncesindesin.ya da yaptığı bişiye kızdın ve ayrılma noktasına gelmiştiniz.

doğru diyorsun düşünce gerçekleşti

eğitim ve sağlıkla alakalı uğraşlarım var sağlık okadar önemli bisey değil kücük operasyon :) üniv tercihi yapıcam önmzdeki günlerde...
kenbdini o kadar çok diğer konuya vermişssin ki sağlık ve eğitiminle ilgili net bir şey yok ne yazık ki.ama yanlış anlamadıysam sağlık sorunun bel altında sanırım diz ya da o civarda mı?

kenbdini o kadar çok diğer konuya vermişssin ki sağlık ve eğitiminle ilgili net bir şey yok ne yazık ki.ama yanlış anlamadıysam sağlık sorunun bel altında sanırım diz ya da o civarda mı?
yok orda değil :)

fincanında ona dair başka hiçbir şey göremiyorum ne yazık ki...
ben bunu sonu yok olarak yorumlarım ama başkası ne der bilemem.
arkadan biri görünüyor sana destek mi köstek mi çözemedim.bu masa başında çalışan biri ya da öğrenci veya evde zaman geçiren biri.yani rahat öyle yorucu bi işi yok.bir balığın var fincanında ama balık başını arkanda olduğunu söylediğim kişiye çevirmiş.balık kısmet demektir.iş olur eş olur para olur.nasıl anlamak istersen...

pekalaa :))
turkuaz katina bakıyorum kartt olarak sadece

olumlu ve de olumsuz ikili görüşmelerin var.konu nedir bilgim yok.
bir haberin var ardından uzun bir yol var.ama yolun yarısında bir engelin var.onu aşarsın yolun yonuna doğru iki seçeneğin olacak.ikisinin de önü açık :))
üni seçimi dedin ben bunu ona yordum.gidersen hediyemi isterim

canım tabağa geldim ama benim yorumlarımda tabak ailedir.o yüzden yorum yapmıcam.
pcnin olduğu odada kardeşim yatıyor.uyucakmış beyefendi.beni şutluyor

ben telden devam ederim sıra sende

Yalniz tienen fincanin pek temizdi.ferah gunler seni bekliyor.bi de elini cabuk tut baciiiiiiiiim yarin sabahin kor gozunde kalkicam :'(

Ya ben hic anlamıyorum fal bakmaktan felan ama su sıralar birisi var etrafımda bu yuzden bi fal baktırmak istiyorum yapabilen biri bana fal bakarsa cok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…