kk ' bın falcı bacıları buraya :)

canım eve gidemedim.10a kadar anca gitmiş olurum.
bekler miisin???
hala işteyim
ve nişanlım fal bakmama kızıyor o yüzden burda bakamıyorum

tamam interntteyim zaten yalnız fincana hiç bakılmamış olmasımı gerekiyor 1 kere bakılan fincana bakmıyormusunuz

tamam interntteyim zaten yalnız fincana hiç bakılmamış olmasımı gerekiyor 1 kere bakılan fincana bakmıyormusunuz

ben bakılan fincana bakamıyorum.ya hiç bir şey anlamıyorum ya da anladıklarım da tutmuyor.
sorularımı bile alakasız soruyor oluyorum :s
zaten netten ikinci kez bakcam ya da üç
ama iyi bakarım yani annem de bakardı...

tamam o zaman ihtiyacım var gerçekten yeni içeyim sen gelene kadar :)

tamam o zaman ihtiyacım var gerçekten yeni içeyim sen gelene kadar :)

elin değmişken benimkini de hazırlayaydın eydi eve gidince yorgunluktan ölü gibin olacam
kim yapacak kahve???
sen kahveyi mi daha iyi bakıyorsun tarotu mu?
ben aslında iskambil kartında daha iyiyim aama kartlarım yok.
sözüm var anneme almıcam.
kimse de hediye etmiyor ki

Valla yanyana olsak smdi seninkide pismis olurdu canım . benim hisler hangisinde daha etkili duruma göre değişiyor galiba tarot bakamıyorum zaten katina bakıyorum bence sen iskambil al all cok hosuma gidiyo o benimmm

tamam bekliyorum :)))) olumlu olumsuz her yoruma açığım

şimdi fincanın altı geçmişiniz.biraz dolu dolu yaşanmışlık var.dolu dolu yaşanmışlık derken istediğin gibi ya da en azından ona yakın bişiler olmuş.telveler yukarı doğru ayrılıyor iyice.zamanla uzaklaşmalar başlamış.üzgünüm ama sağdaki şekil sensin ve sen daha çok uzanıyorsun.yani sen daha çok çabalıyorsun.o sadece elini uzatıp bekliyor.
yalnız başının üstünde hareler var.bu aralar bu konudan başka bi takıntın ya da bi durumun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…