- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
gonya dermişim hahah antepliyik bugüne bugün gazi şehrin evledıyızNerelisin ki catlarim meraktan ne olur soyle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gonya dermişim hahah antepliyik bugüne bugün gazi şehrin evledıyızNerelisin ki catlarim meraktan ne olur soyle![]()
gonya dermişim hahah antepliyik bugüne bugün gazi şehrin evledıyız![]()
ah kafam senin eline geçiyormu diye bi sor önceAntep'in hamamlarıfistik mistik yollar insan hayrsiz
![]()
ah kafam senin eline geçiyormu diye bi sor önce![]()
belki bahçemiz yokturdurNie kiz ben bile kendi bahcemizde yiyebiliyorum karamanda sen nasil tam gobeginde yiyemion![]()
Anladim guzcumbelki bahçemiz yokturdur![]()
hayırsız bu cimcimem sözde yemiyor![]()
biz sizin bahçeye gelek yemeyeAnladim guzcum
Hemşerim sayilirsin Aksaray liyim bende
Hemşerim sayilirsin Aksaray liyim bende![]()
BendeeEsmekayada teyzemgil var , aksaraydada annemin akrabaları varay sevndim vala
Bendee
Esmekayayi bilmem sadece adını duydum ben ilcesindenim Aksarayin ama çoğunluk Aksaray daydım yaz tatilinde canım memleketim![]()
Bende her yerini inanki bilmiyorum yakın akrabalar orda olduğu için sadece merkezi ve hastane tarafını biliyorum bide ihlara vadisine gittim bi kac kez gezilecek görülecek biyer vadi tavsiye ederimNe guzel, oyle cok gezmisligim yok ama aksarayibi kac kere gttim dolasmak nasip olmadi hic
Bende her yerini inanki bilmiyorum yakın akrabalar orda olduğu için sadece merkezi ve hastane tarafını biliyorum bide ihlara vadisine gittim bi kac kez gezilecek görülecek biyer vadi tavsiye ederim
Bende Konya ya hiç gitmedim nasip olmadi bi türlü Hz.Mevlana 'nın şehrini görmek isterim insallah kısmet olursaInsallah gidmeyi cok isterim