KK bayanının farkı?

kız ark yok bılın mı benım hıc
hepsı ırkek
bı mağaza gırınce manıta ypmadan cıkmım yanı onlar benı cok beğenıyo:1closedeyes:

Allahtan buraa üyesin bizler varız kız arkadasların olarak
dötünü basını sallamadan girsen kimsa bakmaz sana da işte göz kırpıyon parmak gösteriyon gel diye irkekler napsın

valla mı laa :1shok: nickini felan öğrenseydin döverdik topluca
dimek mipililer de takılay buraa

Allahtan buraa üyesin bizler varız kız arkadasların olarak
dötünü basını sallamadan girsen kimsa bakmaz sana da işte göz kırpıyon parmak gösteriyon gel diye irkekler napsın

evt tek kız arkadaslarım sızsınız :asigim:
olmm ben bı yerımı sallamıyom bı bakış bı gülüşüm yeter :jeyyar: valah bısey yapmıyom ben masumum

valla mı laa :1shok: nickini felan öğrenseydin döverdik topluca
dimek mipililer de takılay buraa
nan soylemedı napam
bekide böcük erkek hee kandırıyo biziiiii :roflol:
sor bakenm lady burcuya ben erkek mıyım yoksaam
taş gıbım hatun muyum :1closedeyes:

şşşş böcük inanmiyrim muşunu göster bakacam kızmısın die :roflol:

gel gosterımkaydirigubbakcemile3

benim başıma geldi böyle bi olay...aldonun resmini niltolun kına resimlerinde görmiştüm...geçen c.tesi beşiktaştayım dr. gidicem o adarda acelem varki anlatamam ışıklarda bi kız bekliyo bi baktım aaaa aldo dedim içimden acaba yanına gitsemmi gitmesemmi dedim ya o değilde rezil olursam diye düşündüm..neyse acelemde vardı kızla konusmadan gıttım.
sonra aldoya c.tesi beşiktasdamıydın diye sordum hayır evde hastaydım dedim iyiki gitmemişim diye dua ettim...

bide fındıkkurduyumbeni yani fınfık ı gördüm...resimlerini kk da görmüştüm...fınfık annemlerin mahallesinde oturuyor..kardeşim arabayla beni eve bırakırken o da eşiyle yürüyordu ama konuşmadık..kardeşim vardı kim o ne bakıyosun dedi bende hiççç dedim..

nan yalnızca doğruları dıycene yemın et
öle mı gördun

cok deıl 90 kaydirigubbakcemile3
niye edim çarpılırım mannak mıyım
yalan:mymeka:
burcu nan benı savunsana hoşşık :mymeka:
yok kız kalsın az belkım uye olar tanısırık :jeyyar:
:roflol:
:1shok: :1shok: :1shok:
beşiktaş mı dedin :1ninca:
biz tanısmıyoruz demi
yok canım tanısmıyok :tomato:

yalan:mymeka:
burcu nan benı savunsana hoşşık :mymeka:
yok kız kalsın az belkım uye olar tanısırık :jeyyar:

Seni belediye savunsun lülülülülülü

nix seninde yaşadıkların enteresanmış, yalnız o kıza gidip sen aldo musun desen ne derdi acaba? :roflol:

nan lady iş yerinde yan masada oturan kız da KKlı çıkıyomuş meselaaaa
sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…