TEŞEKKÜRLER ÇİÇAAMM:asigim::1hug:Vay vay vayyyyyy,Maşşallahhh.
anam valla kıskandımm,:jeyyar:
muhabbetiniz bol olsun.Rabbim bu güzellikleri hiç bozmasın...:Saruboceq:a.s.
günaydınlar olsun herkezlere evet harika birgün geçirdik.aramızda olmak isteyipte olamayan arkadaşların ve tüm kk.ekibinin kulaklarını çınlattık.gönül isterki tüm sevdiklerimiz bir arada olsun ama denk gelmiyor işte.esmerim güzelim,nurşen ablam,pınarım canım manevi kızım,ank06 can arkadaşım ve diger güzel dileklerini yazan başta editör eylül hanım olmak üzere herbirinize ayrı ayrı teşkkürler.mıhdarım herbişeyi yazmış zatiii.eeeeeeeeeeee banada arkası yarınnnnnnnnnn. BİZİ İZLEMEYE DEVAMMM EDİNNNNNNNNNN.demek düştü.herkezleri öpüyorummmm...EN BÜYÜK :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:ANKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
evet tombişe katılıyorum sizleri şaşırtmaya devam edeceğiz en çarpıcı haber ve resimlerde buluşmak üzere yorum yapan arkadaşlarıma güzel sözleri için teşekkür ediyorum nurşenciğim saol hayatım evet eşimlde kk nın erkek gurubuna dahil ettim
SELAM KIZLAAARRRRopuyorumnanaktan
KK ANKARA BU SEFERDE MOGANDA AİLECEK PİKNİKTEYDİ,
YAGMUR, ÇAMUR, FIRTINA VE KAR BİZE ASLA ENGEL NEYİM OLMUYOR KISLARolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK, TOMBİŞ VE AİLESİ, DİLEK52 VE AİLESİ, SERSERİ VE AİLESİ
VEEEE BEN VE AİLEM HEPİMİZ ORDAYDIK, SÜPER BİR GÜNDÜ VE BU GÜZELLİKLERİ SİZLERLE PAYLAŞALIM İSTEDİK,
BAKIN BKALAIM EĞLENMİŞMİYİZolumunekankayizsmile
HEMEN NE VAR NE YOK KAHVALTILIKLARI ÇIKARALIM SABAHIN SEHERİ AÇIZ AÇ
VEYSEL ABİM HEMEN SEMAVERİMİZİ YAKMAYA KOYULDU
GİZEM VE ZELİŞ ZEYTİN YAĞLI DOLMALARDAN BAŞLADILAR BİLEM
AHANDA SERSERİLER GELDİ, SERSERİÇİÇEĞİN GÜZEL KIZI ONUNLA İLK KEZ KARŞILAŞTIK,
CİCİMİ CİCİ BİR KIZ, ALLAH BAĞIŞLASIN..
HEP BERABER KAHVALTIYA OTURDUK
BAŞKA BİR AÇIDAN KAHVALTI GÖRÜNÜMÜ
KAHVALTIMIZI YAPTIIIIK BİRAZ GEZELİM DEİK,
EEEE BİZİM SERSERİ OYUN PARKINI GÖRDÜ DURUMU YERİNDE
KK ANKARANIN 4 ASI BİR ARADA (4'Ü BİR YERDE, HER BULUŞMADA MUTLAKA BİZ VARIZ)
OYUN PARKININ EN MİNİK BEBEĞİ, BİRAZ FAZLA BESLEMİŞİZ GALİBA TÜNELE SIĞAMADI