TEŞEKKKÜRLER ESMERİM BİDENEM O SENİN MİKEMMELİĞİN ŞEKERCİĞİM:1hug:günaydın
günaydın
evinizde işinizde para huzur mutluluk sağlık eksilmesinnn
ankaranın sultanlar ve krallarınıda yanlarına almışlar bide prenseslerini oh sefamız olsun
bu muahapet ömür boyu sursunnn bu dostluk hiç bitmesin inanki kendim ordaymışım gibi sevindimmm
gizem nekadar tatlı bi kızmış mıhtarım
zelişde oyle benim adaşım benimde adım zeliş yaaaa
serserimin kızıda maşşallahhh çok şekersiniz kıslar annelerinizi kıskamnmasındaaaa:)
ya hepiniz ne kadan mikemelsiniz moganı yakıp yıktınız ne kadar şanslı bi grup olmuşunuzz
tek tek selamlarımı yoluyorum sizleri çok çok öptümmmm
EVET CANIM GALİBA SANURSAM EN FAAL BULUŞMAYI ANKARA YAPIYOR :dance:ooo maşallah
Allah muhabbetinizi arttırsın.
Sanırım en aktif hanımlar ankaralı hanımlar.
İstanbulda tık yok CADIARZU
opuyorumnanaktanbu iş bu kadar ,harikasınızkaydirigubbakcemile3Şeniz
Dilek gözün aydın canım
Eşlerde kk erkekler grubu......Sizleri görmek güzel.Dostluğunuz dostluğumuz daim olsuna.s.
Maşallah her kareye
Her saniyenize maşallah
Rabbim nazarlardan saklasın valla canım çekmedi değil
Şahanesiniz söylenecek laf bulamıyorum
Rabbim bozmasın dostluğunuzuuu
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
HE VALLA YEDİK O DOLMALARI AMA ZELİŞLE GİZEMDEN BİZE NE KALDIYSA HAKKIMIZA RAZI OLDUK,Yediniz o dolmaları demi :umursamaz: söle o zelişe az yesin biraz bizeda bırakır biraz demi yani..
Anam angara dar geldi artıkın moganlar filan ne oluyor öyle ohaoldumsmile gözümüz yok yani kalişcim ..
İçim gitti ya wallaha orada olmak vardı ne güzel kaydirigubbakcemile5 dostluğunuz hep daim olsun ankaranın güzel sıcacık hatunları opuyorumnanaktan yerimseniben
İstanbuldan kucak dolusu selamlar sevgiler sizlere gelsin buyrunnnnnnnnn Şeniz Şeniz
maşallah cok güzel cıkmışsınız
imrendim sizlere arkadaslıgınız dostlugunuz daim olsun
nazar degmesin
HE VALLA YEDİK O DOLMALARI AMA ZELİŞLE GİZEMDEN BİZE NE KALDIYSA HAKKIMIZA RAZI OLDUK,
DOLMA KABINI ÖNLERİNE Bİ ALDILAR KURTARABİLENE AŞKOLSUN:roflol:
EVT ŞEKERCİĞİM ANKARALAR DAR GELDİ VALLA, ANKARADAN SEVGİLER CANIM BENİM :asigim::1hug:a.s.
TEŞEKKÜRLER CANIM, ALLAH RAZI OLSUN:1hug:a.s.:enbuyukkk:
çokkkkkk güzelsiniz ama yaa.... söyleyecek tek söz bulamıyorum... harikasınız..
ANALAR DERT YESİN, YARIM YARIM DÖRT YESİN DEMİ ANKCIĞIM :teytey::dance::sm_cool::roflol:
Ohhh yarasın wallaha löp löp et osssun hepinize kaydirigubbakcemile5 önce bebeler yiyecek ki analar aç kalsın herkese çokkk selamlar öpüyorum hepinizi Şeniz Şeniz
O SENİN GÜZELLİĞİN PINARCIĞIM ÖPÜYORUM SENİ KOMACANN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ANALAR DERT YESİN, YARIM YARIM DÖRT YESİN DEMİ ANKCIĞIM :teytey::dance::sm_cool::roflol:
Valla her seferinde imrenerek bakıyorum Ankara buluşmalarına
Hepiniz öyle güler yüzlü öyle tatlısnız ki 41 kere maşallah
Allah bağışlasın evlatlarınızıda gülen yüzleriniz hiç solmasın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?