Benim de derdim bu SUKROLSUN. Aslinda bir derdim var bin dermana degismem durumundayim. neyse konuyu cok uzatmayim. Bir de konum azcik surada dursun noooolllluuurrrsunuz... orada cok cevap gelmiyor.
Benim 9.5 aylik bir kizim var Allahim bagislasin. Tup bebekle nasip etti Yaradan (dip not; 3 doktor bana tup bebekle bile bebegin olmaz demisti. Rabbim ol dedi. ) kendisi ortalama 7 aylikken anne sutunu birakti. herseyi denedim almadi. Mama derseniz onu da almadi sadece ek gida ile gidiyoruz suanda . iste sorun da orada basliyor ; kizim kesinlikle puturlu yemiyor. Yapiyorum dakikalarca agzinda tutuyor zaten istahsiz bir cocuk sonra da oguruyor ileri seviyede ise kusuyor cunku cignemiyor.
ben onceleri takmiyordum duzelir zamanla diyordum ki bir komsumun cocugunun 3 yasinda hala pure yedigini ogrendim. Asla kinamam ama uzuldum ve korktum. (masaallah SUKROLSUN saglik sorunu yok sadece tembel)
Simdi KK nin fedakar garip ve bir okadar gururlu guclu analari bana bir el atin ben nasil alistirayim bebeme bu puturlu gidayi. Benim gibi gec puturlu gida yiyen evladi olan var mi? basarilarinizi ve bu yoldaki alin terlerinizi nasil sildiginizi dinlemeyi dort gozle bekliyorum.
(dip not2; aaa benim cocugum 5 aylikti eline cig kofteyi veriyordum hem yoguruyordu hem yiyordu hem tavana atiyordu gibi kendi cocugunu anlatacak olanlar rica ediyorum yazmayin. Masallah cocuklariniza nazarim falan deger
dip not3; blwci annelerim bana blw olmuyor cocugum anne sutu ve mama almiyor malesef.
dip not4; biraz benim endiselerimden kaynaklanmis olabilir bu durum kabul ediyorum.
)