Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oturma odası için alabileceğin ev tekstili pek bir şey yok neticede mobilya, halı, perdeden oluşuyor. Yatakodasında ise yatak örtüsü, nevresim takımı, pike takımı, battaniye, yastık, yorgan ilk aklıma gelenler bunlar....
Oturma odası için alabileceğin ev tekstili pek bir şey yok neticede mobilya, halı, perdeden oluşuyor. Yatakodasında ise yatak örtüsü, nevresim takımı, pike takımı, battaniye, yastık, yorgan ilk aklıma gelenler bunlar....
yatak odası için: ilk gün için süslü beyaz iş.(çok şıkları var ben yusufcuklu aldım) nevresim takımları pike takımları yatak örtüsü(ister günlük ister süslü 1-2 dene) battaniye uyku seti(yatak,yorgan,yastık) perde halı banyo: klozet takımları gerekliyse banyo perdesi(kimi kapalı duşakabin olii gerenk yok onlarda) havlu ve bornozlar mutfak: masa örtüsü havlu kilim ya da yolluk kurulama bezleri perde salon-oturma odası: halı perde masa örtüsü örtü_dantel(sevenler için dabiii..ben heç sevmiimm) al al bitmiiii kuşum kolay gelsin..a.s.
valla cok zor al al hiç bimiyo evlendiğin güne kadar hep çeyizlik alıyosun tencere tava yastık yorgan havlu kenarı baş örtüsü danteller yapyap imiyo valla
adet herkeste farklıdır nişanlınlada konuş nelazımsa onu al ben ne aldım yatak odasına perdeleri uyku setlerini yatak örtüsü halısını yatak yorgan çarşaflar yastık süs içinde abajur 2 tane oturma odası tamamen benim tv sehpa oturma gurup danteller ve sehpa üstü süsleri alalcam