- 18 Aralık 2024
- 351
- 86
- 13
- Konu Sahibi Meltemmmt2
Çıkardı büyük ihtimalle tedirgin olma sakin ol senoh tamam ya olsa zaten simdi cikmisti dimi zaten cok fusuk bi ihtimal ama elimde olan bisi degil cok tedirginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkardı büyük ihtimalle tedirgin olma sakin ol senoh tamam ya olsa zaten simdi cikmisti dimi zaten cok fusuk bi ihtimal ama elimde olan bisi degil cok tedirginim
Regl oldunuz muhangi testi aliyim yani baktim baya kuruma cizgisi falan da yok bi de ben gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu olmustum ilac falan kullandim bu da reglyi geciktirir mi
merhabalar dun oldum 2 gun gecikti tamRegl oldunuz mu
merhaba kusura bakmayin bende surekli yeni seyler doruyorum ama ben dün regl oldum ve normal regl gibiydi yogun kaygan vr pihtili sabah da biraz oyleydi ama suan azaldi yıgunlugu hafif kahvetengi gibi regl midir sizce yoksa yerlesme kanamasi miÇıkardı büyük ihtimalle tedirgin olma sakin ol sen
Yerleşme kanaması öyle yoğun ve kırmızı olmaz maalesef büyük ihtimalle regl olmuşsun yerleşme değildir için rahat etmiyorsa bittikten sonra tekrar test yap ama sanmıyorum bişey cikacaginimerhaba kusura bakmayin bende surekli yeni seyler doruyorum ama ben dün regl oldum ve normal regl gibiydi yogun kaygan vr pihtili sabah da biraz oyleydi ama suan azaldi yıgunlugu hafif kahvetengi gibi regl midir sizce yoksa yerlesme kanamasi mi
sizce azalmanin idrar yolu enfeksiyonuyla alakasi olabilir mi ve cok tesekkur ederim her seferinde icimi rahatlatiyosunuzYerleşme kanaması öyle yoğun ve kırmızı olmaz maalesef büyük ihtimalle regl olmuşsun yerleşme değildir için rahat etmiyorsa bittikten sonra tekrar test yap ama sanmıyorum bişey cikacagini
Enfeksiyon Olabilir ve zaten pihtili yerleşme kanaması olmaz bildiğin regl olmuşsun canım dediğim gibi hiç için rahat etmezse reglin bitsin bı test yap yine zaten ondan sonrada sanmıyorum yokturdursizce azalmanin idrar yolu enfeksiyonuyla alakasi olabilir mi ve cok tesekkur ederim her seferinde icimi rahatlatiyosunuz
coook tesekkur ederimmmEnfeksiyon Olabilir ve zaten pihtili yerleşme kanaması olmaz bildiğin regl olmuşsun canım dediğim gibi hiç için rahat etmezse reglin bitsin bı test yap yine zaten ondan sonrada sanmıyorum yokturdur
Benim de en son olan reglim normal regl tarihimden 3 gün önce normal reglime göre çok az gelmişti iki hafta sonra hastaneye gittiğimde idraa yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim kan testim 0.3 çıktı bence enfeksiyon çok fazla etkiliyorcoook tesekkur ederimmm![]()
Benim de bugün regl olamam gerekiyor ama olamadımBenim de en son olan reglim normal regl tarihimden 3 gün önce normal reglime göre çok az gelmişti iki hafta sonra hastaneye gittiğimde idraa yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim kan testim 0.3 çıktı bence enfeksiyon çok fazla etkiliyor
merhaba ben yilbasindan 2 gun once olmustum vok agrili kotu bi donem gercekten teglim 2 gun gecikyi ilk gun baya yogun ve pihtili geldi ikinci gun daha azdi bugun de normal hibi rengi ama yine pihtili muhtemelen kullandigim antibiyotik ilaclardan kaynaklanan bisey bugun de yine test yaptim negatif bi de stres cidden cok etkiliyoBenim de en son olan reglim normal regl tarihimden 3 gün önce normal reglime göre çok az gelmişti iki hafta sonra hastaneye gittiğimde idraa yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim kan testim 0.3 çıktı bence enfeksiyon çok fazla etkiliyor
Kaç günde bir regl oluyorsunuzmerhaba ben yilbasindan 2 gun once olmustum vok agrili kotu bi donem gercekten teglim 2 gun gecikyi ilk gun baya yogun ve pihtili geldi ikinci gun daha azdi bugun de normal hibi rengi ama yine pihtili muhtemelen kullandigim antibiyotik ilaclardan kaynaklanan bisey bugun de yine test yaptim negatif bi de stres cidden cok etkiliyo
ben 28 gunde oluyorum normalde bu ay 30.gun oldum ilaclar cidden etkiliyo ben eczaciya da sormustumKaç günde bir regl oluyorsunuz
bence stres yapmayin bosuna sşcak su torbasi kotun adacayi icin ben ananas da yedim bş de uzanin karniniza masaj yapin ytde videolari var baya etkili oluyo benceBenim de bugün regl olamam gerekiyor ama olamadım
Tamamdır teşekkür ederim ben de stres yaptımbence stres yapmayin bosuna sşcak su torbasi kotun adacayi icin ben ananas da yedim bş de uzanin karniniza masaj yapin ytde videolari var baya etkili oluyo bence