Can'ım benim aynı sorun şuan da yazılanlara bakılırsa bir çok evli insan var hatta üstüne basa basa söylüyeyim yeni evliler de daha fazla aynı sorunu bende bir yere fikir almak istiyorum diye yazmıştım bizimde 7 yıl birlikteliğimiz oldu şuan 23 yaşındayım lisede başlamıştık anlıcağın çok sevdik kvga gürültü derken bırakamadık birbirimizi 7 yılı doldurup okulumda bitince nişanlandık bir sene kadar da nişanlı kaldık eşim memurluğu rline aldığı ilk yıl da da kendi düğünümüzü kendimiz yaptık kimseden destek almadan az boz borcun altına girmedik herşeyin iyisi olsun diye çabaladıkça daha çok açıldık maddi açıdan ama sevgimiz o konuda büyÜk olduğundan çalışıyoruz öderiz dedik evlendik sık iliikiye girdik ilk aylarda balayını da çok mükemmel geçirdik 2-3 ay geçti o kadar 7 yılın son safhalarında ergenliği atlatmaya başlarken hayalini kurduğumuz o ilişki bozulmaya başladı söyleki ayda bir olmaya başladı şuan borçlarımıx hala var ondan mıdır isteksizliği kafaya takıyor da mı oluyor bilmiyorum sevdiğini biliyorum istediğini bir türlü kestiremediğim için bende bıraktım aklıma getirip moral bozmamaya çalışıyorum